Mobiltech

Itt az idő, hogy megadjuk a kilövési engedélyt a MicroUSB-re!

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.04 | 20:25

Mindenkinek van otthon legalább 2-3 műszaki cikke, ami MicroUSB-s. Még mindig tolják a gyártók a termékeikhez, miközben már tudja jól mindenki, hogy elavult technológia. Úgyhogy le vele!

Az Android termékek töltése és csatlakoztatása még mindig MicroUSB-n keresztül történik, nem beszélve a vezeték nélküli fejhallgatók töltéséről. Ezt használják az Apple most frissített Beats Studio 3 és Solo 3 modelljei, a Sony 1000XM2s-e, sőt, még az olyan okostelefon nagyvadak is ezt a régi technológiát alkalmazzák, mint az Oppo R11s. Mivel olyasmiről van szó, ami fölött már eljárt az idő, nem tűnik túl jó dolognak, hogy a MicroUSB-nek ennyire nyomasztó a túlsúlya.

MicroUSB portok és csatlakozók elsősorban azért olyan bénák, mert már nem számítanak eléggé erősnek. Az újabb, az USB-C szabványba tartozó csatlakozók már minden szempontból, beleértve az anyagiakat is, jobban teljesítenek. De nemcsak erősebbek, hanem egyre gyakrabban alkalmazzák is inkább ezeket, főként a leginnovatívabb és legmodernebb gyártók. Ők már előre gondolkodnak, mint például a Master & Dynamic is. Az ő legfrissebb fejhallgatóikon már nincs MicroUSB.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló