Tudomány

Mondunk pár furcsaságot a Holdról, amik után te is másképpen fogsz ránézni

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.17 | 18:41
  • trendindex: 8

Lehet, hogy arrafelé kéne jobban körülnézni?

A Hold 40-140 millió évvel idősebb, mint a Föld, és a legőrültebb teória vele kapcsolatban az volt, hogy az égitest egy mesterséges műhold, amit az idegenek állítottak pályára. Ez azért van így, mert számos furcsa megfigyelés látott már vele kapcsolatban napvilágot.

Amikor az Apollo küldetések zajlottak, a tudósok rendkívül különös dolgokat figyeltek meg. Minden alkalommal, amikor egy Apollo modul elérte a Hold felszínét, az égitest úgy kongott, mint egy harang, volt hogy visszhang 3 órán keresztül szólt. Ez a jelenség pedig arra utalt, hogy a Hold belülről üres lehet.
De számos egyéb furcsaság is van a Holddal kapcsolatban. Például, hogy mindig ugyanazt az oldalát látjuk, na de vajon mi van a másikon? Olyan nagyon ritka fémeket is találtak a Holdon, ami a Földön természetes módon nem létezik. És akkor ott vannak még azok a magas valamik, amiket 1966-ban figyeltek meg először, és amiről több tudós is azt nyilatkozta, hogy túl geometrikusak ahhoz, hogy természet alkotta dolgok legyenek. Ráadásul mindennél magasabbak, mint amit a Földön valaha is építettek. Az elrendezésük pedig az egyiptomi piramisok elrendezéséhez hasonlít kísértetiesen. A NASA ezeket az elméleteket egyből elutasította, és mindezt a fény és árnyék trükkös játékával magyarázta.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.