TV

Appokat fikáz Jessica Alba és Will.i.am az Apple TV-műsorában

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.16 | 14:31

Hamarosan sztárokkal indul az Apple appfejlesztő valóságshow-ja, a Planet of the Apps. Emberek besétálnak az utcáról, egy perc alatt a mentorok elé tárják az ötletüket, aztán leszegett fejjel hazamennek, vagy elkezdenek együtt dolgozni a sztárokkal és megvalósítják a kiötlött appot.

Kép: YouTube/Apple
Kép: YouTube/Apple

A Planet of the Apps az Apple Musicon indul majd, és szerencsére színvonalasabb lesz a megszokott trash realityknél, ugyanis fejlesztők ötleteléseiről fog szólni. Jessica Alba és Will.i.am mellett az induláshoz leigazolták Gwyneth Paltrow színésznőt és Gary Vaynerchukot, a Vayner Media reklámügynökség vezérigazgatóját.

A műfaj megkívánja, hogy a nézők is kifejezhessék a véleményüket: a műsorhoz készült appban balra húzhatják a nekik nem tetsző, jobbra a szimpatikus ötleteket.

Elevator pitch (liftezés közben, gyorsan kell a befektető elé tárnod az ötletedet) helyett a mozgólépcső pitch műfajában adják elő ötleteiket a versenyzők: rálépnek a lépcsőre, ami egy perc alatt viszi le őket a mentorokhoz – ennyi idő alatt kell meggyőzni őket a projektjük létjogosultságáról.

Egy halom pénz jut a jó ötletek megvalósítására

A kockázati tőkében utazó, szilícium-völgyi Lightspeed Ventures finanszírozza azokat a fejlesztéseket, amik megnyerték a mentorokat. A kiválasztott appok kiemelt promóciót kapnak majd az Apple Store-ban.

Pontos kezdési dátumot még nem tudni, a készítők ígérete szerint néhány hónap múlva indul el a műsor – írja a Recode.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.