TV

Parfümreklám-paródiával figurázta ki Trump lányát Scarlett Johansson

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.13 | 18:47

„Bűnrészes" – ez a fő üzenete a parfümreklámok stílusában forgott kisfilmnek, ami elegánsan, humorosan szól be az önjelölt divatdiktátor Ivanka Trumpnak.

Ütős paródiával figurázta ki Ivanka Trumpot a Saturday Night Live talkshow: a legújabb adásban Scarlett Johansson volt a sztárvendég-műsorvezető, akivel forgattak egy kisfilmet is. Ő alakítja benne az elnök lányát, a sikkes buliba megérkező dívát, akit mindenki csodál, de a „reklám” azt üzeni, hogy valamit nem felejthetünk el: ő is bűnrészes.

De miért pont a lányát vették elő Donald Trump helyett azon kívül, hogy sok csontot lerágták már a 45. amerikai elnökről? Ivanka egyrészt a legbefolyásosabb nővé lépett elő apja elnökké választása után. Ezt kihasználták üzleti szempontból is, hiszen maga az elnök kelt ki nyilvánosan, mikor a Nordstorm luxusáruház bojkottálta a márkát, illetve annyit emlegették a jobboldali médiában, ami már ingyenreklámnak is sok.

Ivanka a kampány alatt kvázi feminista aktivistaként tolta az apja szekerét, több ízben kiállt a nők és az elesettek jogaiért, nemrég egy gyermeksegélyezési törvénytervezethez is adta a nevét. Ennek ellenére egyszer sem fogalmazta meg kételyeit apja diszkriminatív megszólalásairól és akcióiról, még akkor sem, amikor kiszivárgott a hang-és videofelvétel, amelyen (az akkor még) elnökjelölt azzal büszkélkedik, hogy nőket fogdosott.

Complicit – SNL

Introducing Complicit, a new fragrance for Ivanka Trump (Scarlett Johansson). Subscribe to SNL: https://goo.gl/tUsXwM Get more SNL: http://www.nbc.com/saturday-night-live Full Episodes: http://www.nbc.com/saturday-night-liv… Like SNL: https://www.facebook.com/snl Follow SNL: https://twitter.com/nbcsnl SNL Tumblr: http://nbcsnl.tumblr.com/ SNL Instagram: http://instagram.com/nbcsnl SNL Pinterest: http://www.pinterest.com/nbcsnl/

Az egész „reklám” egy számonkérés, ami kétségbe vonja Ivanka hitelességét, de persze a humor a fő eszköze: a legjobb rész az, amikor a főhős rúzsozza a száját, a tükörben pedig Donald Trump jelenik meg.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló