TV

Tíz éves minden idők legszimpatikusabb sorozatgyilkosáról szóló sorozat

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.01 | 10:19
  • trendindex: 3

A Showtime történelmet írt a Dexterrel, az első rész 2006-ban startolt el, és nyolc évadon át adta meg a heti izgalmat a rajongóknak.

Michael C. Hall a Dextert megelőzően sem volt ismeretlen. A Sekély sírhanttal beírta már magát az abszurd sorozatok nagykönyvébe, de a Dexterrel került be a sorozatok Pantheonjába. Egyszerűen nem volt olyan, amit ne kaphatott volna meg, és itt főként a gázsira érdemes gondolni – az epizódonként millió dolláros szerződéssel legyezgethette magát Miamiban, ahol a sorozatot forgatták, és ahova minden jóérzésű, és sorozatgyilkosok iránt megmagyarázhatatlan szimpátiát érző néző elvágyódott az idő tájt.

Kritikusok és más, önejlölt ítészek szerint a Dexter nem tudta hozni azt a mesteri színvonalat, amit a Showtime nagy konkurenciája, az HBO felvonultatott a példa kedvéért a The Wire-el, vagy éppen az Elit alakulattal, de ez a nézőket mit sem érdekelte. Nézettségi csúcsokat döntött rendre Dexter Morgan és testvére, Debra hétről-hétre, és az olykor egyszerű történetvezetés ellenére sem pártoltak el a rajongók, bár azért a nyolcadik évad végére már ők is azt érezhették mint Dexter a Sötét lovas kapcsán, kicsit elfáradtak, és érdemes más irányt venni.

nuus-index: 7,5/10 – ajánlott mindazoknak, akik maguk sem hinnék, hogy erkölcsi dilemmák közepette tudnak rajongani egy labortechnikus sorozatgyilkosról szóló sorozatért.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Shakira megrázó bejelentést tett
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 30.