Sorozatok

Itt a Hulu idei nagy dobásának első plakátja és teaser-e

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.08 | 19:09

A 10 részes első évad április 26-tól érhető el. A disztópikus környezetben játszódó Szolgálólány meséje Margaret Atwood világhíres regényéből regényéből készült.

Atwood regénye egy Gilead nevű totalitárius államban játszódik, amit vallási fundamentalisták irányítanak, a nők pedig másodrendű polgárok, akiknek egyetlen feladata van: szülni.

A három főszereplő három jól ismert sorozatos színésznő: Elisabeth Moss (Mad Men), Samira Wiley (Orange is the New Black) és Alexis Bledel (Gilmore Girls), de a mellékszerepekben is olyan jól csengő nevek tűnnek majd fel, mint Yvonne Strahovski, Joseph Fiennes vagy Max Minghella.

handmaid

“Mintha csak Shakespeare írta volna”, mondta Fiennes az Atwood-regényről, aminek történetét bár hűen követi a sorozat, azért pár dologban mégis eltér majd tőle. Pár karakter életkorát megváltoztatták, és a köztük lévő dinamikát is. A regénnyel ellentétben a sorozatnak nem egy, hanem több mesélője lesz.

A készítő egy sorozatos veterán, Bruce Miller (ER, Everwood, 4400, Eureka, Alphas, the 100). Az első teaser alapján van okunk a felfokozott várakozásra.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.