Sorozatok

“Az ítélet: család” stábja is összeállt még egy szezonra

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.14 | 08:42

Az ötödik szezonra ismét teljes a csapat, megegyeztek a gázsikban is.

Arrested Development / Youtube
Arrested Development / Youtube

2017 a nagy visszatérések éve, már ami a sorozatokat illeti. A Twin Peakshez képest egy jóval könnyedebb amerikai széria is újra látható lesz a képernyőn. A 2003-ban rajtolt, eddig 85 részt megélt Arrested Development (Az ítélet: család) című komédia-folyam folytatása elől elhárultak az akadályok, így idén megvalósulhat az ötödik évad is:

Nagyon közel vagyunk már ahhoz, hogy belevágjunk. Minden egyes színésszel meg tudtunk egyezni, akik várják is a közös munkát. Nem volt könnyű, de megoldottuk

– számol be Brian Grazer producer a Business Insider oldalon.

A Netflix tartalomért felelős vezetője, Ted Sarandos már két éve jelezte, hogy legyártanák és képernyőre tűznék a sorozat ötödik évadját is. Akkortájt röppent fel, hogy a bértárgyalásokban nem tudtak dűlőre jutni, ezért nem haladt a dolog.

A széria egyébként 2005-ig a Foxon ment, a negyedik szezont viszont már a Netflixen lehetett látni, 2013-ban. Most ugyanott, ugyanazokkal a színészekkel – többek közt: Jason Bateman, Michael Cera és Portia de Rossi főszereplésével – fog folytatódni, ahogyan eddig megszokhatták a sorozat nézői.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló