Sorozatok

Visszatér egy régi nagy cselszövő a Trónok harca hetedik évadában

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.18 | 15:29

Bár mondjuk per pillanat épp halott. Ugyanakkor azt is tudjuk jól, hogy a Trónok harca univerzumában bármi lehetséges. Még az is, hogy egy halott egyszer csak visszatér.

A rajongók azt feltételezik, hogy az áruló Walder Frey fog visszatérni a sorozatba, a Starkok esküdt ellensége, annak ellenére, hogy a hatodik évad tizedik részében már egyszer meghalt. Mutatjuk a bizonyítékot.

Csakhogy a sorozat egyik szemfüles rajongója kiszúrta azt az apró tényt, hogy a Walder Frey szerepében játszott David Bradley váratlanul frissítette a szakmai önéletrajzát, amibe így belekerült a Trónok harca 7. évada is. Hmm.

De hogyan térhet vissza az, aki már halott? A rajongók szerint egyszerű flashbackekben látjuk viszont a gaz cselszövőt. Ugyanakkor a sorozatot jól ismerő ember tudja jól a történet fordulatai alapján, hogy a Trónok harca univerzumban több technikája is létezik a halálból való visszatérésnek. Szóval, láttunk már ilyet.

Walder Frey annak idején az első, a harmadik és a hatodik évadban ármánykodott, és bár bírtuk a vén kavarógépet, de annyira azért nem hiányzik. Ettől még tárt kardokkal várjuk.

A Trónok harca rövidesen visszatér 7 új epizóddal, ami azt jelenti, hogy gyorsabban pörög le ugyan majd az évad, de a részek hosszabbak lesznek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló