Sorozatok

Több szempontból jobb lesz a Witcher második évada

  • Szerző:nuus
  • 2020.02.02 | 13:18
  • trendindex: 2

Elárultak pár dolgot.

Miután a Witcher lett minden idők legsikeresebb Netflix sorozata, várható volt, hogy a streaming óriás folyamatosan csöpögtetni fogja az információkat azzal a második évaddal kapcsolatban, amit már az első premierje előtt (!) berendelt. Az Andrzej Sapkowski könyveladásait alaposan megdobó feldolgozás folytatásáról most a vezető producer nyilatkozott.

The Witcher Season 2 Release Date, Cast And Plot

You can’t outrun destiny – and the destiny for Netflix’s The Witcher is another season. Based on Polish author Andrzej Sapkowski’s Witcher novels and shorts that were turned into a video game series by CD Projekt Red , The Witcher was already lined up for a second season prior to its official debut on December 20, 2019.

Schmidt Hissrich egy podcastben árulta el, hogy mennyi mindenben lesz jobb a Witcher második évadja. Így többek közt kiderült, hogy sokkal könnyebben fogyasztható történetmesélést fognak bevetni, azaz ejtik a bonyolult idővonalakat, erősítenek a párbeszédeken és kiveszik azokat a részeket, amik az első évadban egyszerűen nem működtek.

A sokak által vitatott nilfgaardi páncél is tökéletesítve lesz, hogy a rajongók végre elégedetten dőlhessenek hátra a kanapéjukban, miközben a legújabb évadot darálják. A második szezon pontos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de a Netflix azt ígéri, hogy 2021-ben már folytatódnak Geralt fordulatos kalandjai.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló