Sorozatok

Itt készül az egyetlen hivatalos Witcher-kard

  • Szerző:nuus
  • 2020.02.08 | 08:18

Elég jól néznek ki, és a sorozat hatására az elmúlt pár napban háromszáznál is többen írtak neki, hogy szeretnének kardot csináltatni.

A CD Project Red áldásával készülnek a kardok a Kaer Morhen Forge-nál, Katowice városában. Ezt a helyet Artur Wysocki, kardkovács viszi, ő az egyetlen, aki licenccel készít Witcher-kardokat, kizárólag megrendelésre. Habár most biztos örülne, ha lenne neki raktáron, ugyanis a sorozat rendesen beindította az üzletét, ahogy a játékok és a könyvek eladását is. Az elmúlt pár napban háromszáznál is többen írtak neki, hogy szeretnének kardot csináltatni.

Mennyibe kerül?

Az oldalán feltűntetett árlista szerint négy csoportba osztja a kardokat, mérettől függően 400, 500, 700 és 900 euróért lehet megvásárolni ezeket. Ezen felül lehet kérni extrákat, rúnákat és más díszítéseket, de ezek persze meg is dobják az árat.

Mivel Witcher-kardokról van szó, így természetes, hogy ezüsttel is dolgozik, de ezeknek persze acél a belseje, ahogy a Witcher világában is. Elvégre az ezüst túl puha lenne, az acélmagot viszont be lehet vonni vele, Wysocki is így dolgozik.

Forrás:Metabro


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.