Sorozatok

Hiányzott Joffrey? A BBC-n kap vígjáték-sorozatot!

  • Szerző:nuus
  • 2020.03.09 | 09:18

Brit tévéműsorban tér vissza a Trónok harcából a koronás ficsúr.

Jack Gleesont jó eséllyel az egész világ megutálta: Joffrey-ként annyira ellenszenves volt a Trónok harcában, hogy minden néző felsóhajtott, amikor a végzete elragadta az ifjú Lannister-Baratheon-királyfit. Hat éve tűnt el a képernyőről a most 27 éves ír színész, aki nemsokára a BBC-n tér vissza.


Az Out Of Her Mind című vígjátékban találkozhatunk majd a sráccal, Sara Pascoe oldalán. A hatrészes sorozatot a 38 éves komika írja is; az executive producerek pedig Simon Pegg és Nick Frost lesznek.

 

View this post on Instagram

 

I’m glamorous today, actually.

A post shared by Sara Pascoe (@sara.pascoe) on


A stábot erősíti még a Riviera-ból Juliet Stevenson, a The Splitből Fiona Button, a Doctor Foster felől Navin Chowdhry, a Peep Showból Cariad Lloyd és a Scroobius Pip nevű rapper is. Váratlan fordulat, hogy Gleesonnak megjött a kedve a szerepléshez – az HBO-fantasy után úgy tűnt, hogy végleg torkig lett a műfajjal.

 

View this post on Instagram

 

~ omg , she is the sexiest woman alive ~ and they were a nasty couple ~

A post shared by Jack Gleeson (King Joffrey) (@jackgleeson.fanpage) on


A Collapsing Horse nevű színház munkálataiba folyt csak bele az utóbbi időben, illetve egy ír birkózóműsorban bukkant fel Dublinban, a J Money nevű sportoló kedvéért. Az Uproxx reméli, hogy ezúttal egy kedvesebb karakter jut a színésznek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló