Sorozatok

Fülöp herceg lesz a The Crown következő évadának fókuszában

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.20 | 15:33

II. Erzsébet életéről számos film és sorozat is készült már, de ennyire szórakoztató, de mégis korhű és pontos ábrázolással még egyik megfilmesítés sem villoghatott. Mind a rajongók, mind a szakértők szerint e Netflixen futó sorozat az eddigi leghitelesebb ábrázolása az angol királyi család magánéletének.

030
Fotó: Netflix

A legjobb drámasorozatért járó díjat is bezsebelte a Golden Globe-gálán, sőt, a fiatal II. Erzsébetet megformáló Claire Foy hazavihette a legjobb színésznőnek járó elismerést, ám a második évadban valószínűleg kevesebb jelenetben tündököl majd. A forgatókönyvíró Peter Morgan elárulta, hogy a következő részek főként a Matt Smith által alakított Fülöp edinburgh-i herceg összetett személyiségéről szólnak majd.

Aki látta már az első évadot valószínűleg szintén elkönyvelte, hogy Fülöp a házassága elején egy meglehetősen lázadó, rebellis személyiség.

Hihetetlenül érdekesnek találom Fülöp gyermekkorát, ilyesmit az ember nem tud kitalálni. A második évadban nagy szerepet kap majd az ő lelkének komplexitása

– mondta Morgan.

The Crown | Official Trailer [HD] | Netflix

At a time when Britain was recovering from war and her empire was in decline, a young woman took the throne as a matter of duty not desire. Prepare for a world full of intrigue and revelations in The Crown. Now Streaming on Netflix.

Nagy valószínűséggel Fülöp afférjáról is szó esik majd, legalábbis a pletykák, miszerint az ötvenes években Edinburgh hercege egy színésznővel, valamint egy tévésztárral is összeszűrte a levet bizonyára megfűszereznék a sorozat hangulatát. Mivel a második évad 1956 és 1964 között játszódik majd, nagy eséllyel láthatjuk ennek a konfliktusnak a kibontakozását is.

A második évad késő ősszel érkezhet a Netflix kínálatába, egyébként hat évadot terveznek a történelmi sorozatnak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.