Sorozatok

Holly Madison az öngyilkosságot fontolgatta a Playboy-villa orgiái miatt

  • Szerző:nuus
  • 2021.03.24 | 16:18

Új sorozat készül a Playboy-lányok titokzatos életéről, amelynek alapja Holly Madison önéletrajza. A playmate megrázó dolgokat árult el erről az időszakról.

Holly a pucérkodós Hooters-étteremben dolgozott picérnőként, mikor Hugh Hefner egy prominens barátjával megismerkedett. Így hívták meg őt a Playboy-villába egy partyra, ahol fiatal lányként rögtön beleszeretett a luxuséletbe. Úgy döntött, szeretne ott élni.

Ezután 2001 és 2009 között ő volt Hugh Hefner egyik babája, és sokan Egyes Számú Lányként utaltak rá, mivel ő volt a fő kedvenc. Az első két év bulifelhője után azonban Holly kezdett egyre mélyebb depr

esszióba esni.

“Úgy éreztem, nincs értelme az életemnek, én csak egy tárgy vagyok, az életem pedig orgia, orgia, szexés drogok, de már azt se tudom közben, kivel és miért. Már semmi nem tudott örömöt okozni”

– vallja be Down The Rabbit Hole című önéletrajzában, ami a sorozat alapja.

Többször komolyan fontolóra vette az öngyilkosságot, és csak a barátok segítségén múlt, hogy életben maradt. Így utólag, 20 év távlatából, élete legsötétebb időszakaként tekint a Playboy-villában töltött évekre.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.