Sorozatok

A Stranger Things alkotói egy hangulatos videóval tudatják a világgal, hogy elkezdődtek a 3. évad munkálatai

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.27 | 14:12

Egy csomó mindent elárultak az új évadról, például azt is, hogy jön 4 új szereplő a régiek mellé.

A sorozat alkotói és szereplői április 20-án vágtak bele újra a közös munkába, aminek végeredménye a 3. évad lesz, ami a tervek szerint az év végére készül el, és a jövő év elején mutatják majd be, így kicsit több idő fog eltelni, mint az 1. és a 2. évad között.

Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown) által megosztott bejegyzés,

Az évad 1985 nyarán játszódik majd, és a kalandok meg a rejtélyek mellett a pubertáskorral is foglalkozik majd, szerelmek szövődnek, barátságok bomlanak majd fel vagy erősödnek meg. A szereplők közül mindenki visszatér, de van akinek kisebb és van, akinek nagyobb lesz a szerepe, mint például Ericának, aki az előző évadban mindössze háttérszereplő volt, de mind a nézők, mind az alkotók nagyon megkedvelték. Így az új évadban több szerep jut majd neki.

Jönnek új karakterek is a 3. évadba, több is, kettőről már azt is tudni lehet, hogy ki játssza majd. A polgármester szerepében Cary Elwest láthatjuk, míg a nem éppen morálbajnok Bruce nevű újságírót pedig Jake Busey-t.

Az alkotó Duffer testvérek azt is elárulták, hogy ezen kívül még egy évadnyi Stranger Things készül amjd, egyfelől mert ennyire terveztek, másfelől pedig a gyerekek már vészesen nőnek fel, ráadásul népszerűek, amit az is jelez, hogy egyre több ajánlattal keresik meg őket, így a jövőben tervezni is nehezebb lesz velük. De egy negyedik évad azért még belefér, bár ennyire még ne rohanjunk előre.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.