Sorozatok

Ennyibe kerülne, ha az összes streaming szolgáltatásra előfizetnél

  • Szerző:nuus
  • 2022.04.27 | 17:48

Vajon elbír ennyi streaming szolgáltatást egy átlagos magyar pénztárca? Mennyibe kerül az összes együtt?

Nagyon úgy tűnik, hogy ha nem is az összes, de a legtöbb és a legnagyobb streaming szolgáltatók radarjára Magyarország is felkerült. Ez pedig egyben azt is jelenti, hogy aki úgy dönt, az tulajdonképpen örökre szakíthat a torrentezéssel, a letöltögetéssel, hiszen a legtöbb videós tartalmat azonnal elérhetjük valamelyik szolgáltató kínálatából.

Ennek azonban ára is van, hiszen a szolgáltatásokat nem csak úgy, a két szép szemünkért osztogatják. Szerencsénkre sok szolgáltató dönt úgy, hogy nem egy egységes árat húz rá a régióra, hanem ha kell, akkor az adott ország fizetőképességéhez igazítja az árszabást. Vagyis sok esetben nem kell annyira mélyen a zsebünkbe nyúlnunk, mint mondjuk eggyel arrébb, Ausztriában tennénk.

No de sok kicsi sokra is megy, ezért Magyarországon például jellemző, hogy az emberek nem az összes szolgáltatóra egyszerre vannak előfizetve, hanem bizonyos időközönként inkább ingázgatnak közöttük. Mivel a szolgáltatói paletta egyre csak szélesedik, úgy az ingázóknak is specifikusabbnak, célzottabbnak kell lenniük, hogy épp melyikre költik a rászánt havi keretet.

Ami viszont érdekesebb lehet, hogy vajon mennyibe kerülne az összes Magyarországon elérhető szolgáltatás együtt, és melyiken spórolhatunk a legtöbbet?

A cikk folytatódik a Leet.hu-n, ezen a linken!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.