Sorozatok

Nem is négy, hanem öt lehetséges Trónok harca folytatáson dolgoznak

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.15 | 16:24

Az ötödik ötlet az utolsó utáni pillanatban született, múlt héten.

George RR Martin a saját blogján nyilatkozott meg arról, hogy az HBO bejelentette, és erről mi is beszámoltunk, hogy négy sorozatterven dolgoznak felkért írók, és ezek lennének a Trónok harca lehetséges folytatásai, előzményei.

Martin szerint lehet, hogy lesz, aki csalódni fog, mert az új széria másképp fog kinézni, mint a GOT. A mostani szereplők közül sem fog egy sem felbukkanni benne, mert időben máskor játszódik majd, és még az is lehet, hogy Westerosnak a közelébe sem jutnak el az új sorozat szereplői.

Martin tavaly augusztusban kezdett el ötletelni az HBO-val, a hónapokig tartó brainstormingot követően pedig született négy sztori, amiket most négy forgatókönyíró bont ki. Az utolsó utáni pillanatban viszont,

a múlt héten jött egy utolsó, ötödik ötlet is.

Ennek is van már írója, de Martin nem nevezte meg, ki az, mondván, az HBO majd úgyis megteszi, mint a másik négy író esetében is tette. De egy jó nevű, jó tollú fiatalemberről van szó.

A készülőben lévő 5 pilotból nem biztos, hogy mind képernyőre kerül, lehet, hogy csak egy, lehet, hogy kettő, de lehet, hogy mind, attól függően, hogy sikerülnek. Ami azonban biztos, hogy az új sorozat nem lesz prequel, se nem spinoff, hanem un. successor show lesz, mely kifejezés tudomásunk szerint eddig nem szerepelt a tévés szakzsargonban, de most George RR Martin kitalálta. Azt jelenti: utód show. Részünkről egyébként mindegy, hogyan nevezzük, csak legyen.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.