Sorozatok

A Netflix feltámasztja a Muppet show alkotójának sárkányokkal teli sötét mesevízióját

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.22 | 11:13

A Sötét Kristály című film eredetije 1982-ben került a mozikba.

A Sötét Kristály című, brit-amerikai koprodukcióban készült film a dark fantasy-k egyik valóban sötéten csillogó gyöngyszeme, a zseniális bábművész, animátor és fogatókönyvíró, Jim Henson fejéből pattant ki a vízió, amit aztán egy másik zseniális bábművész-színész-rendezővel, Yoda mester mozgatójával és hangjával, állandó munkatársával, Frank Ozzal közösen készített el.

A Sötét Kristály mára ugyan kissé feledésbe merült, de a világa és a sztorija még mindig nagyon erős alapanyag, így a Netflix belevágott, hogy tévésorozatként élessze újra Jim Henson vízióját. A történet igazi hardcore fantasy: a világ az egyensúlyát a a Fehér Kristálynak köszönheti, ami elreped, és eltűnik belőle egy darab, így a Földet a sötétség és a káosz borítja el, az embereket pedig gonosz sárkányok terrorizálják. Ám van egy jóslat, mely szerint jön majd egy féltünde, aki újra egyesíti a kristály darabjait, és így elhozza a békét is a Földre.

The Dark Crystal: Age of Resistance | Teaser [HD] | Netflix

Rediscover the age of wonder inspired by Jim Henson’s groundbreaking vision. Netflix Original Series ‘The Dark Crystal: Age of Resistance’ coming soon. SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.