Sorozatok

Kit látnak szemeink? Havas Jon előkerült!

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.31 | 13:18

A Trónok harca-főhős jól láthatóan kisimult a rehab után.

Kit Haringtont olyannyira megviselte az HBO fantasy lezárása, hogy professzionális Segítőt vett igénybe: egy connecticuti intézménybe vonult be, felesége, Rose Leslie jóváhagyásával.

via GIPHY

A stressz és alkohol-ügyekre szakosodott luxus rehab vendége lett pár hete a 32 éves színész, aki utcára lépve korántsem nyújt olyan fenséges látványt, mint Havas Jon bőrében.

 

View this post on Instagram

 

What you just told me is very alarming *horn blows* Guess we should talk about it later

A post shared by HBO (@hbo) on

Khakiszínű nadrág, fekete póló és fekete fürtjeit fedő újságosfiú-sapka alkotja álcáját, miközben batyuját cipeli. Lassan egy hónapja, hogy bevonult a holisztikus gyógyászattal is foglalkozó Privé-Swiss centrumba, ahol pszichológiai támogatást, meditációs és viselkedésterápiás lehetőségeket is igénybe vehetett.

Egy barátja szerint Harington jól tette, hogy bevonult:

A sorozat befejezése nagyon megviselte Kit-et. Akkor döbbent rá, hogy ezzel vége lett annak, ami évek óta meghatározta az életét. Eljött az a pillanat, hogy beléhasított: és most hogyan tovább? Ez a klinika főleg a kimerültségre és az alkohol-problémákra specializálódott.

Más forrás szerint Kit csak büszke lehet arra, hogy meglépte ezt:

Látni őt úgy, hogy felismerte: segítségre szorul, ez bátoríthat más szenvedőket is.

 

View this post on Instagram

 

🔥Time to take your workouts indoors? Privé-Swiss Fitness is proud to announce the opening of their state of the art, luxury gym! 💪 Not all fitness equipment is created equal, and we got the BEST. The Peloton Bike was awarded best piece of cardio equipment by Men’s Health Magazine! The Life Fitness Treadmills are equipped with a shock absorbing flex deck that reduces stress on joints while improving athletic performance. Cybex Equipment offers exciting new interactive digital tools that help you track your progress! Join Today! $59/month for current autopay members $99/month for non-members #luxuryfitness #fitness #fitnessmotivation #gymgoals #liveyourbestlife #health #wellness #getfit #theclub #privéswissfitness #privéswisswellness #privéswisstheclub #ctfitness #ctshoreline

A post shared by Privé Swiss|Wellness (@priveswisswellness) on

A pszichiátriák Rolls Royce-a 120 ezer dollárért vehető igénybe egy hónapnyi időtartamra. Kit neje, akit Ygritte-ként ismert meg a forgatáson, a Pagesix szerint ez időre Angliában maradt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló