Sorozatok

Nem bírsz lejönni a Trónok harcáról? Fogadj saját Segítőt!

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.21 | 12:47

Ha az elmúlt nyolc éved a sorozatról szólt, akkor a gyászmunkát érdemes profira bízni! Ha Kistanács már nincs is, bizony jól jön egy támogató személy.

Az elmúlt nyolc év igencsak nyomot hagyott sokak lelkében, és egyesek kvázi össze is nőttek a Trónok harca szereplőivel. Milliók rágták le a körmüket részről részre, és izgultak egészen május 20-áig, hogy kiderüljön végre, ki ülhet a Vastrónra.

 

View this post on Instagram

 

Hope you enjoyed it, @davidbeckham ??

A post shared by Sean Bean (@sean_bean_official) on

Most, hogy az izgalmak szakadatlan forrása véget ért, a Bark.com egy hiánypótló szolgáltatással állt elő. Képzett tanácsadókat ajánl, akik szakszerűen segítik a túlélést, a fantasy lezárulta utáni, sanyarú időkre. Mert sötét és nyomasztó gondolatok törnek gyakran azokra, akik a véges HBO-sagára alapozták napjaikat.

 

A nyolcadik évad esetében részenként 43 millió nézőről beszélünk, ami Szaud-Arábia lakosságának mértéke. A sorozat híveinek több, mint a fele (27,2) jelentett beteget a befejező epizód utáni munkanapra. Az akár modern kori septonként is funkcionáló tanácsadók azt ajánlják fel, hogy meghallgatják a lesújtott tévézők sirámait: engedjék ki akár a dühüket is, amit a műsor alakulása váltott ki belőlük.

via GIPHY

A forgatókönyves csavarok és az írói döntések bizony sok lelket felkavartak.

Profik segítenek mélyre ásni az érzésekben, és a sorozat feldolgozásában. A közös munkába a düh, zavarodottság, szomorúság és gyász is belefér.

Fél órás, illetve 60 perces alkalmakon lehet részt venni, akár virtuálisan is, 25-50 dollár közti áron. Közel egy évtizednyi rajongást kell kezelni, amihez bizony nem árt némi szakértelem. Teljesen nem marad a világ Westeros nélkül, ugyanis előzményfilmek készülnek, illetve George R.R. Martin tarsolyában is van még két könyvre való anyag, teszi hozzá a Fox4News.com.

 

View this post on Instagram

 

I believe in our Queen. #GameofThrones

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.