Sorozatok

Na ne, Havas Jon wellness-ezni ment, vagy: kiégett, és rehab miatt tűnt el?!

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.29 | 09:41

Stressz és alkohol miatt is kezelhetik a brit színészt.

Kit Harington sem tudta igazán elengedni a Trónok harca című sorozatot, ezért egy rehabilitációs centrumba is bejelentkezett. Segítőre lett szüksége már az HBO fantasy sorozat záró részének vetítése előtt: egy olyan helyre ment, ahol főleg stressz- és alkohol-problémákat kezelnek.

 

View this post on Instagram

 

I’m here because I love your brother, and I trust him. #GameofThrones

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

Havas Jon megszemélyesítője egy, a luxus kategóriába tartozó connecticuti intézmény rekreációs szárnyába vonult be pár héttel a május 19-ei finálé előtt. Kit ott olyan kezelésben részesül, amelyet kiégés, stressz és a túlzásba vitt szeszfogyasztás esetén alkalmaznak. Felesége, Rose Leslie, akit a forgatás során Ygritte szerepében ismert meg, teljes mértékben támogatta a férfi döntését, hogy profi segítséget vegyen igénybe.

via GIPHY

Egy ott eltöltött hónap nagyjából 120 ezer dollárba kerül, ám azt most még nem tudni, mikor engedik ki Havas Jont. A fantasy lezárása elég megosztóra sikerült: van, aki elégedett, ám rengetegen ki is készültek az események alakulásától. Nem csak a nézők, de a stáb tagjai is felemásan álltak a fináléhoz. Emilia Clarke és Kit Harrington közös, kulisszák mögött készült videója el is terjedt a neten, melyben a fattyú szerepét játszó fiú elolvassa a khaleesi sorsáról szóló részt a forgatókönyvben, és sírva fakad.

via GIPHY

Nem csak a drámai hatást szerette volna növelni abban a dokumentumfilm-részletben – Kitnek valóban terápiára volt szüksége. Akkor is a mélypontra került, mikor saját karakterének végzete csúcsosodott ki. Közben a színész képviselete is nyilatkozott:

Kit úgy döntött, hogy ezt a szünetet azzal tölti ki, hogy wellness elvonulást tartson, és személyes problémáit rendezze.

A rehab szót kerülte a szűkszavú közlemény, emeli ki a TMZ.

 

View this post on Instagram

 

Fight together, die together. #GameofThrones

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló