Sorozatok

“Nagyobb, jobb, kevesebb” – Így akar kimászni a Netflix a gödörből

  • Szerző:nuus
  • 2022.06.12 | 08:18

Becslések szerint egyre rosszabb helyzetbe kerül a Netflix, ezért most változtatnak.

2022 első negyedévében 200 ezer előfizetőt vesztett a Netflix. Iparági szakértők szerint ennek az az oka, hogy a sajátgyártású tartalmaik egyre igénytelenebbek. Azt is megbecsülték, hogy a következő negyedévben még kétmillióval csökkenhet az előfizetők száma. A Netflix is látja, hogy gond van, most tájékoztatót tartottak arról, hogy min terveznek változtatni a jövőben – írja az Index.

Az új szlogen: “Nagyobb, jobb, kevesebb”.

A három szó közül a “nagyobb” arra utal, hogy megmaradnak azok a tartalmaik, amelyekben híres holywoodi színészek szerepelnek. A “jobb” azt jelenti, hogy felhúzzák a minőséget, a “kevesebb” meg természetesen azt, hogy mostantól nem lesz annyi tartalom a Netflixen, természetesen azért, hogy legyen pénz nagyobb és jobb produkciókra.

Viszont nem csak az olcsó és gagyi sorozatok és filmek tűnnek el. Megválnak a a legdrágább árkategóriába tartozó szerzői filmektől is, ilyen volt például a Martin Scorsese által rendezett Az ír című film. A Netflix ezt azzal indokolta, hogy túl drága megbízni a világ valamelyik legjobb rendezőjét azzal, hogy csináljon valami olyan filmet, amilyet akar.

Forrás: Leet.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Bulvár
Meghalt Anne Heche
  • szerző:nuus
  • 2022. 08. 12.