Sorozatok

A Lost atyja csinálhatna sorozatot a Watchmenből

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.21 | 15:13

Az HBO-t nagyon érdekelné egy újabb feldolgozás a kultikus képregényből. Állítólag már tárgyalnak is a lehetséges alkotókkal.

(kép: Gareth Cattermole/Getty Images)

Zack Snyder 2009-es, vegyes fogadtatású filmje óta már próbálkoztak sorozatot csinálni a Watchmenből (ha egy korábbi animációs sorozatot nem tekintünk), de az HBO akkor, 2014-ben nem boldogult a sztárrendezővel, így az egészből nem lett semmi.  Most ismét ők adaptálnák TV-képernyőre a kultikus szuperhős csapat történetét, de már Snyder nélkül. A csatorna állítólag Damon Lindeloft nézte ki magának a feladatra, aki a Lost egyik atyja volt. Ez így már kellően jól is hangzik ahhoz, hogy remegve várjuk a további híreket!

Watchmen – Trailer [HD]

A complex, multi-layered mystery adventure, “Watchmen” is set in an alternate 1985 America in which costumed superheroes are part of the fabric of everyday society, and the Doomsday Clock–which charts the USA’s tension with the Soviet Union–moves closer to midnight.

Az eredeti képregény a DC Comics-nál jelent meg 1986-ban, Alan Moore történeteivel, Dave Gibbons rajzolásában, és rövid élete ellenére (csak 12 szám jelent meg belőle) hatalmas kultusz lett belőle. Sokak szerint az egy alternatív hidegháborús történelemben játszódó sztori minden idők legjobb képregénye.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló