Sorozatok

Kínos, pár Trónok Harca-sztárnak magának kellett bejelentkeznie az Emmy-re!

  • Szerző:nuus
  • 2019.07.19 | 15:18

Jól tette Gwendoline Christie, Alfie Allen és Carice van Houten, hogy segített önmagán.

Magad úrnőm/uram, ha szolgád nincs! Ha az HBO elmulasztja Emmy-díjra jelölni a Trónok Harcából Tarth-i Brienne-t, Melisandre-t és Theon Greyjoyt, akkor bizony hőseinknek önmaguknak kell kivívniuk ezt a bajnoki címet.

 

View this post on Instagram

 

BEING TOLD THE ENDING TO @gameofthrones 🖤⚔️

A post shared by Gwendoline Christie (@gwendolineuniverse) on

A 40 éves brit színésznő, a 42 éves holland kolléganője és a 32 éves angol művész szövetségre lépett, és fejenként 225 dollárt sem sajnáltak a bejelentkezésre. Christie és Allen a drámasorozatban látható legjobb mellékszereplő címéért mérkőzik így meg – ahol Brienne természetesen a hölgyek mezőnyében száll ringbe, a Vas-szigetek örököse pedig ismét férfiak közt bizonyíthat majd. Ugyanezen kategóriában, ám vendég-színészként méreti meg magát a Vörös Asszony is.

A díj történetében volt már hasonló eset: jelentkeztek már be önértéken színészek, ám hogy jelöltségig is vigyék, odáig még nem sokan jutottak el. Brienne megformálójának méltatlan esete egyébként a Twitteren derült ki. Julie DiCaro újságíró tette szóvá: milyen dolog az már, hogy az HBO elmulasztotta a jelölését, így Christie-nek magának kellett ezt megtennie.

A fantasy záró évada így szedett össze végül 32 jelölést, ami drámasorozatok esetében ismét kiemelkedő teljesítmény. Több műsora révén is rekordernek számít 2019-ben csatorna: idén 137 nomináltjuk jött össze. A vezetőség úgy gondolta: Kit Harington, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Peter Dinklage, Sophie Turner, Lena Headey és Maisie Williams csatasorba állítása a sárkányos sorozatból is bőven elég lehet.

A 71. díjkiosztó gála szeptember 22-én zajlik majd, a los angelesi Microsoft Theater falai között, a teljes jelölt-listát az Independent.co.uk hozza.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló