Sorozatok

SPOILER, megújulva tér vissza az Archer!

  • Szerző:nuus
  • 2019.07.20 | 16:18

A 11., ráadás évad csupa meglepetés lesz!

Úgy volt, hogy az Archer tíz évad után véget ér, amit az alkotója, Adam Reed jó előre jelzett is. Ám most úgy tűnik, az FX-nél mozgolódás van: mégis érkezik egy 11. szezon, benne csupa váratlan történéssel. A július 19-ei Comic Con napon a producerek tudatták a jó hírt a közönséggel.

A san diego-i rendezvényen elárulták a bennfentesek, hogy Sterling Archer reaktiválódik, méghozzá három, kómában töltött év után. A kémügynökséges gyökerekhez tér vissza, számos fordulattal. Ezek közül Matt Thompson és Casey Willis annyit volt hajlandó a panelbeszélgetésen részt vevők orrára kötni, hogy a férfi egy teljesen más világra fog ébredni, ahol nem igazán találja a helyét.

 

View this post on Instagram

 

But all these alter egos are definitely currently drunk. #ArcherFXX

A post shared by Archer (@archerfxx) on

Hangulatát tekintve a 2. és a 3. szezonhoz kanyarodunk vissza, és a kényszerpihenő miatt legyengült izmai miatt botot is kap a kém. Természetesen nem egy snassz fadarabról lesz szó: egy taktikai pálcával fog mászkálni; kicsit James Bondos kütyüre számíthatunk. Cyril magándetektív irodájának még nincs új neve, ami biztos, hogy ISIS nem lesz; a terrorszervezet miatti szerencsétlen egybeesés miatt. De Epstein néven sem fog futni, ezt máris kikötötték a bennfentesek.

 

View this post on Instagram

 

It’s sort of like a juice cleanse, except with dangerous chemicals. #ArcherFXX

A post shared by Archer (@archerfxx) on

Lana férjhez is ment a három kieső év alatt, és szinte mindenki magára hagyja Archert, amikor előkerül. Egyedül Pam törődik vele, aki gyengédsége jeleként iszogat vele. Idő kell, amíg felveszi az új világ ritmusát, és felfogja azt, hogy nélküle is megvoltak a többiek. A hangjukat adó szereplőket már lekötötték a 11. szezonra, és ha sikerül a rajongókat elbűvölni, akkor akár a 12. évad is szóba kerülhet.

via GIPHY

Tervben volt egy olyan szál is, hogy Archer igazi apja egy titkosügynök orosz földön, aki most a fia segítségre szorulna. De ezt a vonalat az FX rövidre zárta. Azt viszont, hogy Krieger önmaga-e, vagy a klónja csak, összesen ketten tudják a stábból: Reed mellett Lucky Yates, aki a hangját adja a karakternek, ködösít az EW.com.

 

View this post on Instagram

 

Geez, Cyril. Read a map for once in your life. #archerfxx

A post shared by Archer (@archerfxx) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.