Sorozatok

Ez állt a felkavaró levélben, amit Arya talált a Trónok harca legutóbbi részében

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.16 | 14:08

Ha még nem láttad a Trónok harca 5. évadának 7. részét, akkor mentsd el ezt a posztot addig, míg be nem hozod a lemaradást. Ha képben vagy, akkor olvass tovább, mert érdekes infóink vannak az epizód egy bizonyos jelenetével kapcsolatban, ami egy jelentős konfliktus kibontakozását vetíti előre.

Fotó: HBO

Ha láttad a részt, bizonyára emlékszel arra, mikor Arya kilesi, hogy Kisujj egy meglehetősen titokzatos üzenetet rejteget az ágya alatt, mint kiderült éppen abból a célból, hogy a lány azt megtalálja. A szöveget nem igazán lehetett kivenni, maximum csak annyit, hogy valami olyasmi áll benne, ami egymás ellen fordíthatja a Stark-nővéreket.

Még jó, hogy vannak olyan elvetemült rajongók, mint az Opa1979 nevű Reddit-felhasználó, aki ügyesen kisilabizálta, mi áll az üzenetben, amit Arya meghökkenve olvasott. Megpróbáltuk minél pontosabban lefordítani, íme:

Robb, nehéz szívvel írok neked. Robert királyunk meghalt egy vadkan vadászat közben szerzett súlyos sérülés következtében. Apánkat árulással vádolják. Robert testvéreivel szövetkezett, hogy az én szeretett Joffreymat megfosszák az őt megillető tróntól. A Lannisterek nagyon jól bánnak velem, mindent megtesznek a kényelmemért. Könyörgöm neked: gyere Királyvárba, fogadj hűséget Joffreynak, hogy elsimítsd a Lannister és a Stark család közti feszültséget.
Hűséges testvéred, Sansa

Fotó: HBO

Ismerősen hangzik? Ez nem véletlen, hiszen az üzenet még az első évadban íródott, valóban Sansa által, viszont Cersei zsarolásának hatására. Na és ki volt még a szobában, mikor Sansa e sorokat írta? Naná, hogy Kisujj.

Cersei threatens Sansa

No copyright infringement intended. This scene was uploaded for entertainment purposes for fans of the show.

Úgy tűnik nagyon elszánt, hogy a két testvért egymásnak ugrassza, a terve pedig már működésbe is lépett, bár Arya egyébként sem biztos abban, hogy nővére nem mesterkedik valamiben.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.