Sorozatok

Szívek szállodája: vajon a kávé lehet Lorelai Gilmore titka? Megszámolták

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.18 | 15:25

Megvan a Dallaszozás? Annyi feles, ahányszor csak töményet iszik valaki a sorozatban. Most itt van kávéval is a Gilmore-ozás. A tévésorozatok legmenőbb anyukája – aki hamarosan visszatér – legalább napi négy kávét dönt be, de ez már nem egészséges.

via GIPHY

Ahogy beírom a giphy.com keresőjébe, hogy Lorelai Gilmore, rögtön ajánlja is a keresési lehetőséget: “lorelai gilmore coffee”. A hamarosan (november 25. Netflix) folytatódó Gilmore Girls (Szívek szállodája) anyukája nagyon menő csaj, hiszen saját üzlete van, és nála senki nem tud több popkulturális utalást beleszőni a folyamatos csacsogásba. Viszont nagyon zavaró, hogy állandóan kávét iszik.

Chloe Bryan, a Mashable munkatársa (aki általában csak egy csésze kévét iszik naponta, ezért nem is menő) kísérletképpen kipróbálta, milyen úgy élni, hogy az ember annyi kávét iszik, mint Lorelai. A sorozatból úgy számolható, hogy legalább napi négy kávé biztosan lecsúszik: az első Luke reggelizőjében (ami érthető, hiszen szerelmes Luke-ba, de ki tudja, előtte otthon ivott-e), és akár este 8-kor is jöhet mág egy adag. Bryan ezt csak két napig bírta.

Igen, mi is tudjuk, hogy napi négy kávé az nem sok, nagyon sokan isznak ennél jóval többet. Nem teszik jól, mert a kávé ugyan nagyon sok dologra jó (amellett, hogy segít koncentrálni, csökkenti bizonyos daganatok kockázatát is), de az orvosok azt ajánlják, hogy háromnál többet még egy egészséges ember se igyon, illetve a gyerekeknek és fiataloknak nem ajánlott. Még szerencse, hogy Lorelai Gilmore egy sorozat kitalált szereplője, így ő biztos nem kap szívinfarktust.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.