Unatkozom

Milyen lenne, ha úgy utaznánk autóval, mint repülőgéppel?

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.10 | 20:25

Tripp Crosby és Tyler Stanton humorista videója tökéletesen összefoglalja a repüléssel járó hercehurcát, kényelmetlenséget és minden negatívat, amit csak fel lehet ellene sorolni. Ha mindezek egy autóban történnek meg, akkor pedig még viccesebb az egész.

A várakozás, a kellemetlenkedő utasok, a túlbuzgó személyzet és az élmény, hogy úgy utazol órákig, mint egy hering a konzervdobozban.

Air Travel In Real Life

Tripp and Tyler want to help your company make less boring videos http://bit.ly/wantavideo Book your next business trip at Upside.com/trippandtyler Tripp and Tyler want to perform at your next corporate event http://bit.ly/2fGo5ri Use this video at a meeting or event: http://bit.ly/P9hLLH Join the Tripp and Tyler Quad Diamond Club on Facebook Air Travel in Real Life is a Green Tricycle Studios Production Written by Tripp and Tyler Director Tripp Crosby Producer Michael Sokul Director of Photography Jon Swindel Sound Graham Kicklighter Editor Sam White Compositing David Robertson Production Assistants Jordan Avery Jeremy Landers Phil Brane

Fotó: YouTube


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló