Unatkozom

Lesd el egy profitól, hogyan lehetsz Insta-celeb!

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.21 | 07:21

Talán még nem hallottad Chantel Jeffries nevét, ami elég nagy baj, de most pótolhatod a hiányosságot. A 23 éves lány lemezlovasként ténykedik és nem mellesleg egy olyan népszerű Instát üzemeltet, amire már Kim Kardashian is büszke lenne.

Chantel igazi média-celeb, 2,7 millió követőt tudhat magáénak a mobilos képmegosztón, a képeire több százezer like érkezik. Ezek alapján a lány tényleg tudhat valamit, de nem akarja megtartani a titkot, tippjeivel te is menőInsta-kisasszony lehetsz, tömérdek követővel. Tessék jegyzetelni!

A módszere sokkal egyszerűbb, mint hittük volna, semmit nem tesz a like-okért, csak posztol egy fotót.

Olyan képet ossz meg, aminek menő a háttere. Az emberek imádják a szép dolgokat, ezért törekedj rá, hogy amiről a fotó készül – pláne ha rólad – mesés környezetben legyen.

Ha szelfit csinálsz, ne feledd, hogy mindenkinek más szög működik a legjobban. Én egy kicsit alulról fotózom magam, így magasabbnak és vékonyabbnak tűnök. Ha valaki rólam készít képet, annak le kell guggolnia, hogy tökéletesen sikerüljön

– meséli Chantel. Még arra is kitért, hogy milyen sminket érdemes viselni annak érdekében, hogy a lehető legelőnyösebb fotó készülhessen el.

A matt alapozót és púdert ajánlom. Ha csillog az ember arca, az nagyon rizikós, ezért kerüld azokat az alapozókat, amelyek természetes fényt kölcsönöznek az arcnak. Élőben jól néz ki, fotón már kevésbé.

A lehető legjobb időpont a fotó készítésére és posztolására? Reggel, illetve délután, Chantel szerint ekkor nézik a legtöbben az alkalmazást, így nagyobb az esély rá, hogy a fotót többen lájkolják, mint a nap bármely más szakában.

Fotó: Instagram / chanteljeffries


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.