Unatkozom

Így éld túl a közelgő Trónok harca évadot, ha nem vagy rajongó

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.11 | 10:43

Hányszor hallottad már életedben a következő két mondatot? „Tudod melyik sorozatot kéne nézned? A Trónok harcát!” Ugye? Úgy tűnik, az egész világ megőrül ezért a középkori fantasyért, te pedig egyáltalán nem vagy kíváncsi rá.

Fotó: HBO

Hogy rázd le a megrögzött rajongókat? Adunk néhány tippet, hogy a közelgő hetedik évad alatti feszültséget minél könnyebben levezethesd. Tanácsainkkal szégyenkezés nélkül tettetheted magad szakértőnek anélkül, hogy egyetlen epizódot is végig kellene nézned ebből a soha véget nem érőnek tűnő történetből.

1. Ha kérdezik, ki a kedvenc karaktered, vágd rá, hogy a sárkány!

Ebbe nem fog senki belekötni, sőt, beszélned sem kell nagyon róla, mert mégis milyen háttérsztorija lehet egy sárkánynak? Ez egy teljesen biztonságos válasz, sőt, még talán be is vágódhatsz a többieknél vele.

2. Ha felmerül a téma, fogd be a füled és mondd, hogy még nem fejezted be az előző évadot!

Egy igazi rajongó tiszteletben tartja majd a kérésed és nem fog spoilerezni. A beszélgetésben gyorsan témát is válthatsz, ezt is sikeresen megúsztad.

3. Csak ismételgesd, hogy „közeleg a tél”!

Miért? Mert minden rajongó ezt mondogatja, azt nem kell tudnod, hogy miért. A lényeg az, hogy nem sieti el a dolgot, mert már évek óta ezt halljuk, úgyhogy még tutira nincs tél.

4. Bármi legyen, szeresd Jon Snow-t!

Mindannyian szeretik, legalábbis úgy hallottuk. Jó stratégia, nem fog senki belekötni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló