Unatkozom

A 15 legidegesítőbb húzás a Facebookon

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.25 | 06:46

Idegesítő ismerősei valószínűleg mindenkinek vannak, de ami talán a leginkább szomorú, hogy néha mindenkinek akadnak szörnyen idegesítő húzásai. Ez az, amitől a legtöbben felhúzzuk a szemöldökünket.

Illusztráció: 123rf.com

1. Amikor az egyszeri ember kiesz magáról egy tökéletes, jól beállított fotót, és odaírja, hogy ez csak egy spontán, szedett-vedett, ronda kép, ami egy kedves emléket örökít meg, és csupán ezért publikus.

2. Amikor kikerül egy cuki kép egy kutyáról vagy cicáról, esetleg egyéb házi kedvencről, és a tulaj az állat nevében ír okosságokat, magát „anyucinak” vagy „apucinak” becézve.

3. Amikor nyaral a tag, és hétfő reggel 9-kor posztol egy fotót a luxusyachtról, ahol épp koktélt kortyolgat: „kellemes hétfőt, gyerekek” – anyádat!

4. Amikor mindenképpen tíz perc alatt muszáj posztolni kétszáz nyaralós/családi fotót.

5. Amikor valaki nem bírja ki, hogy ne posztoljon valami ocsmányságot: „ezt szívtam le ma reggel a kisfiam orrából”, szerintetek mit csináljak ezzel a gennyes keléssel/sipollyal/tályoggal” – ez még akkor is elfogadhatatlan, ha odaírja: „kép kommentben”, köszi, bakker.

6. Amikor egy ismerős kiteszi a közös fotótokat úgy, hogy ő szuperül néz ki, te viszont rettenetesen, és még taggel is, hogy mindenki szörnyülködjön a kontraszton.

via GIPHY

7. Amikor a kedves ismerős minden egyes edzőtermi látogatását dokumentálja: állatira büszke, hogy szokott sportolni, de legalábbis úgy csinál, mintha…

8. Amikor a kolléga eljátssza, hogy a celeb, akivel fotózkodik koncert után közeli barátja, holott épp csak egy autogram erejéig találkoztak… és még bizalmaskodik is, hogy milyen jót beszélgettek (abban a három percben, de erről már nem szól a fáma).

123rf.com

9. Amikor valaki vicces történeteket posztol forrásmegjelölélés nélkül saját posztként, és csak a hosszú, poénos szöveg elolvasása után esik le a tantusz, hogy mindennek nem ő főszereplője, hanem egy ismeretlen tag a világ másik szegletében.

10. Az idegesítő idős rokon vagy épp volt tanár, aki állandóan nagyon primitív összeesküvés-elméleteket oszt meg, lehetőleg pocsék helyesírással (iskolai végzettség: „AZ ÉLET”)…

11. Amikor valaki állandóan drámai, titokzatos, követhetetlen kirohanásokat rendez, például kódolt üzenetet ír az exének vagy a volt főnökének, de senki sem tudja pontosan, miről van szó… csak azt, hogy irdatlan düh tombol a szerzőben.

via GIPHY

12. Amikor valaki úgy próbál felköszönteni a névnapodon, hogy hetven másik hasonló keresztnevű ismerősével együtt taggel… és mindegyik egyenként köszöni meg a „megemlékezést”.

13. Mindenki, aki kilométeres csoportcsetet tart fent hónapokon át, ahelyett, hogy csinálna egy csoportot az adott témának, közösségnek, ahol lényegesen átláthatóbbak a közlések és reakciók.

14. Az összes olyan poszt, ami egy szuperkoncerten készült rettenetes hangzású felvétel töksötétben, elmosódott fények között: ezt most mégis miért kellett?

15. Az összes „kicsimmel”, „szerelmemmel”, „cicámmal”, „kandúrommal” poszt, amiben erőltetett, cukiskodó kifejezéssel illeti a user a párját, és azt hiszi, ez baromira romantikus.

via GIPHY

Nyitókép: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló