Unatkozom

Megvan, hogy mit eszik a brit királyi család, elég meglepő

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.05 | 19:22
  • trendindex: 7

Nem csak homár és kínai porcelán a kötelező a királyi családban.

Fotó: Yui Mok / AFP

Harry és Vilmos herceg gyerekként imádta a gyorsételeket.

Úgy gondolhatjuk, hogy egy herceg homárt eszik és libamájat, azonban a valóságban egyáltalán nem veti meg az „átlagemberek” kosztját sem. A korábbi udvari szakács, Darren McGrady így nyilatkozott erről: „Emlékszem, Diana hercegnő egy nap belépett a konyhába és azt mondta, nem kell vacsora, elviszi a fiúkat a McDonald’s-be. Mondtam neki, hogy úristen, királyi felség, készítek én nekik hamburgert, de csak nevetett, hogy ahhoz nem jár játék. Igen, a fiúk imádták a McDonald’s-t és a pizzát, na meg a csipszet is.”

Diana hercegnő szigorúan diétázott, ám sokáig senki sem sejtette, hogy bulimiával küzd.

Szintén McGrady beszélt arról, hogy mennyire szigorú diétát tartott a hercegnő a Buckingham palotában. Az eseményeken látszólag ugyanazt az ételt ette, mint a meghívott vendégek, ám az ő menüje semmi zsírt sem tartalmazott. Vöröst húst egyáltalán nem fogyasztott, szerette viszont a töltött paprikát, a padlizsánt és a halat. A bulimiájáról a palotában sem tudtak egészen addig, amíg problémájával ki nem állt a nyilvánosság elé. Ezután kezdett igazán egészségesen táplálkozni.

A család hazudott a királynőnek arról, mikor van vacsoraidő.

Mindannyian ismerjük, esetleg alkalmazzuk is azt a trükköt, hogy az állandóan elkéső ismerősünknek korábbi időpontot adunk meg. Volt erre több példa a királyi palotában is! A vacsorát ugyanis 20:30-kor tálalták, ám ha Erzsébet királynő is részt vett rajta, neki azt mondták, hogy 20:15-kor veszi kezdetét az étkezés. Az udvarban mindenki tudta, hogy el fog késni. Így is mindig ő érkezett utolsónak.

Azok a praktikus műanyag dobozok…

Habár evett már arany tányérról, teljesen megszokott, hogy a királynő egy sárga műanyag dobozból eszeget gyümölcsöket. A reggeli kukoricapelyhét is műanyag dobozból szokta fogyasztani, persze nyilván egy csésze Darjeeling teával kísérve.

Az étcsoki Erzsébet királynő kedvence.

Soha ne mondd, hogy soha! Ha meghívást kapunk a királynőtől, ajándékként a lehető legjobb választás a csoki. Sok mindent szeret és eszik szívesen, de a csoki a kedvence. Minél sötétebb és magasabb kakaótartalmú, annál jobb.

Csak elegánsan!

A királyi család skóciai nyaralójában talán kicsit elengedheti magát. De nem vacsoraidőben! Ekkor ugyanis mindenki báli ruhában jelenik meg, a vacsorát követően pedig skót dudaszót hallgatnak az összegyűltek.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Helyek
Ez a 17 éves lány a vadonban él
  • szerző:nuus
  • 2019. 04. 03.