Unatkozom

Megvan, hogy mit eszik a brit királyi család, elég meglepő

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.05 | 19:22
  • trendindex: 7

Nem csak homár és kínai porcelán a kötelező a királyi családban.

Fotó: Yui Mok / AFP

Harry és Vilmos herceg gyerekként imádta a gyorsételeket.

Úgy gondolhatjuk, hogy egy herceg homárt eszik és libamájat, azonban a valóságban egyáltalán nem veti meg az „átlagemberek” kosztját sem. A korábbi udvari szakács, Darren McGrady így nyilatkozott erről: „Emlékszem, Diana hercegnő egy nap belépett a konyhába és azt mondta, nem kell vacsora, elviszi a fiúkat a McDonald’s-be. Mondtam neki, hogy úristen, királyi felség, készítek én nekik hamburgert, de csak nevetett, hogy ahhoz nem jár játék. Igen, a fiúk imádták a McDonald’s-t és a pizzát, na meg a csipszet is.”

Diana hercegnő szigorúan diétázott, ám sokáig senki sem sejtette, hogy bulimiával küzd.

Szintén McGrady beszélt arról, hogy mennyire szigorú diétát tartott a hercegnő a Buckingham palotában. Az eseményeken látszólag ugyanazt az ételt ette, mint a meghívott vendégek, ám az ő menüje semmi zsírt sem tartalmazott. Vöröst húst egyáltalán nem fogyasztott, szerette viszont a töltött paprikát, a padlizsánt és a halat. A bulimiájáról a palotában sem tudtak egészen addig, amíg problémájával ki nem állt a nyilvánosság elé. Ezután kezdett igazán egészségesen táplálkozni.

A család hazudott a királynőnek arról, mikor van vacsoraidő.

Mindannyian ismerjük, esetleg alkalmazzuk is azt a trükköt, hogy az állandóan elkéső ismerősünknek korábbi időpontot adunk meg. Volt erre több példa a királyi palotában is! A vacsorát ugyanis 20:30-kor tálalták, ám ha Erzsébet királynő is részt vett rajta, neki azt mondták, hogy 20:15-kor veszi kezdetét az étkezés. Az udvarban mindenki tudta, hogy el fog késni. Így is mindig ő érkezett utolsónak.

Azok a praktikus műanyag dobozok…

Habár evett már arany tányérról, teljesen megszokott, hogy a királynő egy sárga műanyag dobozból eszeget gyümölcsöket. A reggeli kukoricapelyhét is műanyag dobozból szokta fogyasztani, persze nyilván egy csésze Darjeeling teával kísérve.

Az étcsoki Erzsébet királynő kedvence.

Soha ne mondd, hogy soha! Ha meghívást kapunk a királynőtől, ajándékként a lehető legjobb választás a csoki. Sok mindent szeret és eszik szívesen, de a csoki a kedvence. Minél sötétebb és magasabb kakaótartalmú, annál jobb.

Csak elegánsan!

A királyi család skóciai nyaralójában talán kicsit elengedheti magát. De nem vacsoraidőben! Ekkor ugyanis mindenki báli ruhában jelenik meg, a vacsorát követően pedig skót dudaszót hallgatnak az összegyűltek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.