Unatkozom

Így kerüld el, hogy részegen olyannak üzengess, akinek nem kéne

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.25 | 18:14

Mi lehet a legrosszabb, amit realizálhatsz egy borgőzös éjszaka után, mikor a fejed kétmázsányi súllyal többnek tűnik, a szemeid meg épp olyanok, mint két aszott mazsola? Mondjuk az üzenetek, amiket részegen küldözgettél random ismerősöknek. Been there, done that? Legközelebb ezekre figyelj.

cell-phone-690192_1280
Fotó: Unsplash / Pixabay

Gondold át az elrendezetlen ügyeidet

Valakivel éppen egy vita közepén vagytok? Nyomja valami az oldalad, amit el kellene mesélni a legjobb barátodnak? Van valaki az életedben, akire próbálsz nyomulni, de még nagyon a kezdeti stádiumban vagytok? Szánj rá öt percet a bulikába való indulás előtt, hogy átgondold ezeket a szitukat, küldj magadnak e-mailt róla, vagy állíts be emlékeztetőt arról, hogy semmiképp se írj rá azokra a bizonyos emberekre, akikkel fontos megbeszélnivalód lenne.

Válassz olyan helyet és társaságot, ahol nem unatkozol

Persze kinek ne lenne kedve péntek este a kollégákkal bedobni néhány felest, de gondolj bele: ilyenkor gyakran a munkahelyi dolgok merülnek fel, ez pedig valljuk be egy idő után már nem annyira izgalmas. Ilyenkor nagyobb eséllyel kezdi el csekkolgatni az ember a mobilját, vagyis nagyobb eséllyel küld el olyan üzenetet, amit nem kéne. Válassz olyan programot, ahol néhány pohár alkoholon kívül más izgalom is vár rád, hogy még véletlen se kelljen mobilozgatnod.

via GIPHY

Riadóztasd a barátaidat

Ez egy szuper megoldás, ha megbízol a barátaidban. Még az első korty előtt ígértesd meg velük, hogy semmiképp se engedjék meg, hogy az este folyamán ennek és ennek üzenetet írj. Ha mégis azon kapnának, hogy pötyögsz valamit, bátran vonjanak kérdőre, mintha nem lenne holnap. Inkább ez, mint másnap realizálni a történteket. Különben is, ha társaságban vagy, bunkóság a mobilodba feledkezni, ezt se felejtsd el. Szórakozni jöttél, hahó!

Hívd fel Anyut

Vagy valakit, akiben megbízol. Mondjuk az sem árt, ha előre közlöd neki, hogy

esetleg várható egy kétségbeesett hívás tőlem valamikor hajnalban, de nyugi, csak a hangodat akarom hallani.

Mielőtt a viszonzatlan szerelmed tárgyának kezdenél nyomulós üzeneteket küldeni, vagy az exednek olyan fotókat továbbítani, amiket alapból megörökíteni sem kellett volna illuminált állapotban, menj biztosra, és hallgasd meg valaki olyan véleményét a dologról, aki józan, és csak neked akar jót.

via GIPHY

Be se merjük dobni, hogy esetleg hagyd otthon a telefonodat, több szempontból sem optimális ez a választás, de ha hajlamos vagy ilyen üzenetek küldözgetésére, reméljük megfogadod a tanácsainkat. Meg egyébként is: csak mértékkel!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.