Érdekes

Az év legcukibb projektje: rajzoltasd le a kutyád, és támogass vele menhelyeket!

  • Szerző:nuus
  • 2021.01.05 | 18:18

Vincze Márton karikaturista közel 2 millió forintot rajzol össze menhelyeknek idén.

A “365 kiskedvenc” nevű projektet a Kaposvári Egyetem egykori hallgatója Vincze Márton hívta életre, aki fejébe vette, hogy az év minden napján lerajzol egy házi kedvencet, ezzel szép kis summához juttatva a menhelyeket.

A Kaposvári Egyetem egykori hallgatója Vincze Márton “Lúd” különös tehetséggel forgatja a ceruzáját, hobbija az évek során már főállássá nőtte ki magát. Táblagépen készülő villámkarikatúrái idén nem csupán mosolyt csalnak a megrendelői arcára, de komoly pénzösszeget szállítanak a magyar kutyamenhelyek számára.

 ‘Úgy döntöttem, hogy minden nap lerajzolom valaki kis-nagy kedvencét, viszont a gazdik nem nekem fizetnek az elkészült munkákért, hanem menhelyeknek utalják az pénzt’ – foglalta össze dióhéjban szerelemprojektjét Márton.

Az egész éven átívelő projekt alatt közel 2 millió forintot rajzol össze az alkotó, amelyből összesen 12 menhely részesül majd.

A jótékonykodni vágyó gazdiknak nincs más dolguk, mint felvenni a kapcsolatot az alkotóval és befoglalni egy napot 2021-ben. Így nem csak azt nézhetjük meg hogyan válik mesefigura kedvencünkből, de egy menhely munkáját is segíthetjük.

Cikk forrása: KaposvárMost/Bekker Dávid


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.