Érdekes

Ezeket soha ne tedd egy kapcsolat kezdetén!

  • Szerző:nuus
  • 2021.01.05 | 08:48
  • trendindex: 4

A legizgalmasabb időszak minden párkapcsolatban a kezdeti szakasz.

Az első hónapban érzett heves érzelmeink miatt hajlamosak vagyunk elhamarkodni dolgokat és olyan hibákat elkövetni, amelyeket később megbánunk.

A VagyokNeked.hu társkereső oldal szakértői nyolc olyan hibára mutattak rá, melyeket a párkapcsolat első hónapjában mindenképpen el kell kerülni a tartós és kiegyensúlyozott kapcsolat kialakítása érdekében.

Közös jövőt tervezgetni

A párkapcsolatotok első hónapját vegyétek könnyedebbre és igyekezzetek minél jobban megismerni egymást. Ne siessetek a jövőtök megtervezésével, inkább várjátok meg, míg a kapcsolatotok komolyabb szakaszba kerül, amikor már biztosak lesztek abban, hogy hosszú távon is együtt szeretnétek maradni.

Szerelmet vallani

Várj még kimondani a másiknak, hogy szereted, még akkor is, ha úgy érzel! Az első néhány hét még nagyon törékeny és az érzelmek sem egyszerre alakulnak ki mindkét félben. Ha elhamarkodod, többet árthatsz vele, mint gondolod.

Esküvőt szóba hozni

Ennek aztán végképp semmi értelme az első hónapban, inkább komolytalanná válhat, főleg ha később visszagondolsz rá. Néhány hónap múlva már szóba hozható, egyébként őrültség az elején arról mesélni a másiknak, hogy hogyan képzeled el az esküvőtöket. Vannak, akiket garantáltan elriaszt a téma.

Érdekes a cikk? Olvasd tovább itt!

Forrás: ragazze.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló