Érdekes

Új korszak kezdődik a Monopolyban: megváltoznak a játékfigurák

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.11 | 16:38

Mind a 64 darab, és erről te is szavazhatsz, ha akarsz.

Vitán felül: a Monopoly az egyik kedvenc táblás társasjáték hosszú évtizedek óta. Több generációt is kiszolgált már. Az 1935-ben debütált játék az évek során alig változott valamit, szinte ugyanazt játsszuk mi is, mint a nagyszüleink.

Eight-year-old Mark Harman from London enjoying a game of Monopoly with his brother Graham and sister Belinda, from his bed of nails. Mark is being trained by world Champion Roy Singfield and spends two hours every other evening relaxing on his nail bed. (Photo by Ian Tyas/Getty Images)
(Photo by Ian Tyas/Getty Images)

Idén azonban nagyot változik a játék. De csak küllemében igazítanak fazont rajta, a szabályok érintetlenek maradnak. A Hasbro maga döntötte el, hogy lecserélik a bábuikat, de hogy mi legyen a végső megoldás, azt a rajongó játékosokra bízzák. Világszerte meghirdették a Monopoly Bábuőrületet.

Egy erre készült felületen lehet szavazni január legvégéig az új bábuk közül a számodra legkedvesebb nyolcra. A végeredményt március 19-én hirdetik ki. Ha te is szeretnél szavazni, itt megteheted.

FAIRFAX, CA - FEBRUARY 06: In this photo illustration, The Monopoly iron game piece is displayed on February 6, 2013 in Fairfax, California. Toy maker Hasbro, Inc. announced today that fans of the board game Monopoly voted in an online contest to eliminate the iron playing figure and replace it with a cat figure. The cat game piece received 31 percent of the online votes to beat out four other contenders, a robot, diamond ring, helicopter and guitar. (Photo illustration by Justin Sullivan/Getty Images)
(Photo illustration by Justin Sullivan/Getty Images)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.