Érdekes

Saját vizeletét issza és sátorban él két gyerekével az anya

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.13 | 08:18
  • trendindex: 6

Állítja, ő így boldog, és korábbi életében - medencés házában - nem érezte jól magát.

Lucy Aura az ausztrál esőerdőben él két gyerekével, a 7 éves Alanával és az 5 éves Asa-val. Egy sátor az otthonuk, amit sokan hajléktalanságnak hívnak, de Lucy úgy véli: ő önmagában van otthon. Az önszeretet-terápiát addig vitte, hogy minden nap saját vizelet issza.

“Úgy vélem, nem szabad, hogy bármi olyasmi legyen magunkkal kapcsolatban, amitől irtózunk. A vizelet finom, egészséges, jót tesz a pattanásoknak, és ráadásul a miénk. Önmagunk egy része”

– állítja.

A fiatal anyuka nem bánja, hogy sokan őrültnek tartják, jelenleg a TikTok-videókból él.

Mit tud az idei év csúcstelefonja? Ugyan ennél nincs jobb a piacon Androidos téren, de több mint fél millióba kerül, de megéri? Erre keressük a választ, nézz bele a videónkba.


 

Valaha normális otthonuk volt, úszómedencével, és Lucy tengerbiológusként dolgozott. Rájött azonban, hogy nem boldog abban az életében, és azóta a természetnek szenteli életét. 2022 óta élnek a sátorban.

@lucyaura8 Living in a tent is such a vibe..welcome to our cosy home 💗 #tentvibes #livinginatent #tentlife #campingtime #playtime #cubbyhouse #fariesintheforest #cosyhome #homesweethome #happykids #naturekids #sleepingontheearth #grounding #backtobasics #allweneed #lovenature #downtoearth #nevergrowup #singlemumlife #rainforestlife #lifeinthetropics #fnq ♬ Enya-style romantic fantasy waltz original – Yukari Okano

A gyerekek nem járnak óvodába-iskolába, otthon tanulják azt, ami érdekli őket.

“Úgy akarom nevelni a gyerekeimet, hogy bármit megtehetnek, akár az erdő kellős közepébe is költözhetnek, ha úgy látják jónak. Bármi belefér”

– mondja.

Mikor a kommentelők leírják, hogy féltenék a gyerekeket, hogy elrabolja őket valaki, vagy jön egy kígyó, ami megmarja őket, Lucy csak nevet: neki ilyesmi soha eszébe se jut.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló