Érdekes

Az év apukája: tökéletes Rolls Royce másolatot épített a fiának

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.18 | 14:18

Tavaly a Rolls-Royce bemutatta a Boat Tail nevű, egyedi, kézzel készített alkotását, amely 28 millió dolláros árával azonnal elnyerte a világ legdrágább szériaautója címet.

Néhány napja a brit luxusautógyártó bejelentette, hogy a három egyedi modellből álló sorozat második Boat Tailje már a befejezéséhez közeledik, és az idei Concorso d’Eleganza Villa d’Este rendezvényen mutatják be májusban.

Néhány hónapot még várni kell, hogy megtudjuk, milyen lesz a második Rolls-Royce Boat Tail, de addig is vessünk egy pillantást erre a gyönyörű, kézzel készített alkotásra, amely szintén nagyon különleges.

Ő az a fickó, aki a gyerekének épített egy fából megmunkált mini Bugatti Centodieci-t. Legújabb projektjéhez a művész a 28 millió dolláros Rolls-Royce Boat Tail miniatűr változatát készítette el, amely a hátsó részen található “vendéglátóhelyet” is tartalmazza.

A YouTube-videó a teljes építési folyamatot mutatja, amely a jelek szerint 68 napot vett igénybe.

A mesterember lemásolja az elektromosan nyitható hátsó fedélzetet is, amely egy vendéglátó tálcát rejt magában. A replika az eredetihez hasonlóan hátrafelé nyíló ajtókkal is rendelkezik, funkcionális fényszórókkal és hátsó lámpákkal együtt.

A befejezésként az autó a “Spirit of Ecstasy” motorháztető díszítéssel van ellátva.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.