Érdekes

Súlyos titok derült ki: gond volt Hitler nemi szervével, emiatt kompenzálhatott

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.06 | 07:18
  • trendindex: 46

Mindenidők egyik legerőszakosabb diktátora olyan súlyos születési rendellenességgel jött a világra, ami heréinek és péniszének állapotát is befolyásolta.

Adolf Hitler az árja-teóriát hirdette, közben azonban saját felmenői között igen gyakori volt a beltenyészet. Unokatestvérek, nemritkán ennél közelebbi rokonok is egyesültek, így aztán több olyan súlyos genetikai betegség is jelen volt a Hitler-családban, ami a leszármazottak életminőségét súlyosan befolyásolta.

A Spektrumon debütáló négyrészes „Hitler titkos magánélete” című dokumentumfilmből megtudjuk, hogy egyik heréje nem szállt le a hasüregből, emellett hypospadiasistól is szenvedett, vagyis húgycsöve nem a pénisze csúcsán, hanem annak tövénél helyezkedett el. Valószínű, hogy Hitler számára kihívást jelentett az erekció megtartása, mindezek miatt pedig folyamatosan kompenzált.

Tovább nehezítette a helyzetet, Walter Langer 40-es években Hitlert követő amerikai pszichoanalitikus szerint, hogy Hitler apja erőszakos természetű nőcsábász volt, így anyja elkényeztette kisfiát, a kettejük közötti kapcsolat “ödipális természetű volt”, “alighanem több anya-fia kapcsolatnál”.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.