Érdekes

Star Warsos LEGO dömping várható tavasztól

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.21 | 11:57

A Star Wars saga nyolcadik része decemberben kerül a mozikba, de a népszerű játékgyártó cég nem vár addig. Már tavasszal piacra dobják új szettjük első darabjait, melyek telis-tele lesz meglepetésekkel és menőségekkel.

A LEGO új Star Wras szettjében három elem találkozik majd össze: az Ébredő erő című 7. rész, az önmagában álló Zsivány Egyes és a Lázadók című animációs tévésorozat világa, valamint ezek elemei, bár régebbi dolgok is előkerülnek majd. El lehet kezdeni takarékoskodni, mert nehéz lesz ellenállni a csomagnak.

A Mashable-nek lehetősége volt bekukkantani a dobozokba, kipróbálni azokat, felépíteni, amit csak lehet. Kiemelték a szett 5 legizgalmasabb részét is.

Darth Vader Átalakítógép

Ez még a Lucas féle 3. részben került elő, de mostanra sikerült LEGO-sítani a gépet, ami Anankinból Vader nagyurat varázsol seperc alatt. A doboz 282 darabos.

Forrás: mashable
Forrás: mashable

A scarifi csata

A Zsivány Egyes végső, nagy és tragikus csatája is kapot egy 419 darabos dobozt, benne a rész legfontosabb szereplőivel.

Forrás: mashable
Forrás: mashable

Szökés Rathtar elől

Az Ébredő erő egyik legjobb szörnye a csápos, rettentően durva fogsorú Rathtar, aki elől sikeresen menekül el Han Solo, Csubakka, Rey és Finn. A 836 darabos dobozban ott lesznek a rész fő karakterei, és persze maga a szörny is.

Forrás: mashable
Forrás: mashable

Y szárnyú csillagvadász

Az űrhajó szintén az Ébredő erőből való, és elképesztően részletes, annyira, hogy szinte kedve lenne az embernek belepréselnie magát, aztán tenni egy kört a csillár körül. A doboz 691 darabos.

Forrás: Mashable
Forrás: Mashable

Jaku Quad Jumper

A 457 darabos dobozból egy olyan űrhajó bukkan elő, ami az Ébredő erőben szerepelt, és bár nem sokat, de azért így is szemrevaló és a gyerekszobák nagy kedvence lehet. Finn és Rey is bírta a filmben.

Forrás: mashable
Forrás: mashable


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.