Érdekes

Te csókolgatnál órákig egy autót, hátha így megnyered?

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.18 | 15:44

Rég nem láttunk ennyire lehangoló videót, mint ez, amiben autókat kell smacizni.

Az emberek sok őrültségre képesek, ha cserébe valami értékes ajándékot kapnak. A közösségi média sok idióta dolognak amúgy is teret enged. Ebben az élő videóban adódik össze minden, amitől összerándulhat a gyomrunk. Addig kell smárolni a kocsikkal, amíg a többiek feladják, hogy a végén csak egy csókkirály vagy csókkirálynő maradjon.

Austinban az emberkísérletnek is beillő felhívás tárgya egy Kia Optima volt. Olyan ez az egész, mintha a New Yorker magazin egy, a kapitalizmusról szóló képregénye kelne életre és keveredne össze egy ominózus Dr.Who-epizóddal, amelyben egy idegen faj arra kényszeríti a földlakókat, hogy az utolsó tárgyra, amihez hozzáértek, tapasszák rá az ajkukat.

Az autók falása-nyalása nem új ötlet: a korábbi kihívások résztvevőiről jó, ha tudjuk, hogy akár 50 órát is eltöltöttek már verda-babusgatással. Most, a Facebookos élő közvetítésnek hála, minden rezdülését követhetjük a texasiak küzdelmének, ahogyan a hűvös fém karosszériákra hintenek millió csókot. Jobb nem belegondolni, mi járhat ezeknek az embereknek a fejében.

Izgultok, srácok? Hangosan is cuppanhatnak ám azok a puszik!

konferálta fel az eseményt egy ambíciózus rádiós műsorvezető. Ettől biztos jobban ment a dolog.

Alig egy nap alatt félmillióan kukkantottak be virtuálisan eddig a bizarr szektás összejövetelre emlékeztető autószalonba:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló