Érdekes

A reptéren sem akarnak vegyülni a néppel a hírességek

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.12 | 12:43

VIP-terminált nyit Los-Angeles legnagyobb reptere, hogy a sztároknak ne kelljen vegyülniük. Míg egy átlagember 2200 lépést tesz meg az autótól a repülőig, a híresség hetvenet. Mondjuk fizet is érte szépen.

Külön terminált nyit a hírességeknek a LAX, Los Angeles legnagyobb reptere. Eddig 1200-an iratkoztak fel az extra szolgáltatásra. A tagoknak privát biztonsági ellenőrzés, útlevélvizsgálat és vámellenőrzés jár, ami egy a tömegtől elszeparált létesítményben zajlik.

Az éves tagdíj 7500 dollár (több mint 2,1 millió forint) és még utazásonként is kell valamit csengetni pluszban. A reptéri illetékesek azt remélik, hogy az új szolgáltatás csökkenteni fogja a sztárok és paparazzik konfliktusai okozta botrányos jelenetek számát.

via GIPHY

Hasonló VIP terminálok már működnek máshol is, például a Dubai-i és a londoni Heathrow reptéren, ahol az utolsó dolog, amit a híresség lát, mielőtt felszáll a gépre, a luxusautójának belseje.

A LAX reptéren egy átlagember 2200 lépést tesz az autójától a repülőgépen lévő üléséig, a sztároknak 70-et kell. Csak nehogy elhízzanak!

Címlapfotó: A LAX reptér, forrás: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló