Érdekes

Döbbenet, hogy melyik szóra keresnek rá legtöbben a pornóoldalakon!

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.27 | 20:33
  • trendindex: 5

Lett volna pár tippünk, de egyik sem jött be. És fogadni mernénk, hogy erre te sem tippeltél!

Szerinted mi az a keresőszó, ami a legtöbb felhasználót lázba hozza a pornóoldalakon? Nem, nem az. És az sem. Valóban teljesen más a válasz, mint amire számítottunk.

via GIPHY

A világ legnagyobb felnőttfilm-megosztója, a PornHub  tette közzé azt a legfrissebb statisztikát, amin totál ledöbbentünk. Kitalálni egyszerűen képtelenség lenne a megfejtést, annak ugyanis semmi köze a szexhez. És akkor nem is húzzuk tovább, eláruljuk, hogy a a fidget spinner (pörgettyű) az a szó, amire a legtöbben rákeresnek a pornóoldalakon.

via GIPHY

10 nap alatt 2 és fél millió ember keresett rá a fidget spinner szóra

– közölte a PornHub.

Ez a kis csapágyas játék tehát az, ami a leginkább felkelti a pornónézők érdeklődését. De hogy miért, azt mi nem igazán értjük. A listát olyan videók vezetik, amin a felhasználók a pörgettyűvel szórakoznak.

via GIPHY

Oké, pornóoldal lévén ezeknek is több felhasználási módja juthat az eszünkbe, de sajnos a valóság olykor elég unalmas: a kütyüvel tényleg csak játszanak (felöltözve, rendeltetésszerűen). Hogy erről miért éppen a PornHubra kerülnek fel a videók, az mondjuk jó kérdés.

Ha nem tudod, hogy mi is ez, itt egy videó a normális használatáról:

De hogy a pörgettyű iránt közömbös olvasókat se hagyjuk kielégítetlenül eláruljuk azt is, hogy a pornóoldal legnépszerűbb kategóriája már vagy tíz éve a leszbikus szex. Szóval még van remény.

A pörgettyűkről már mi is többször írtunk, ezeknek vannak nagyon drága változatai is. A pörgettyű egyébként már a körömdivatot is elérte, a nyári manikűrt mini pörgettyűk teszik érdekesebbé.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló