Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Érdekes

Borzalmas halált halt az elefánt, akinek felrobbant a szájában egy petárdával töltött ananász

  • Szerző:nuus
  • 2020.06.06 | 18:40

Egy állat sem érdemelné, hogy az emberek negatívan befolyásolják az életét. Azt pedig főleg, nem, hogy brutális halált haljon az emberek gonoszsága miatt.

Indiában egy 15 éves, vemhes elefánt pusztult el azért, mert valaki petárdával töltött ananásszal etette meg. Egyelőre nem tudni, hogy egy helyi gazda próbálja ilyen brutális módszerrel távol tartani a földjetitől az állatokat, vagy egy orvvadász tehette.
A robbanás következtében az elefánt nyelve, felső ajka és álla is leszakadt.
Az állat a közeli folyóhoz ment, hogy ott csillapítsa fájdalmát, és megvédje magát attól, hogy a rovarok kikezdjék a sebeit. Sajnos ezután már nem tudott magához venni táplálékot, és annyira legyengült, hogy már hiába érkezett meg a segítség. A helyiek elefántokkal próbálták kivezetni a folyóból, hogy ellássák, de az állat már olyan gyenge volt, hogy meg sem bírt mozdulni. Nem sokkal később belehalt a sérüléseibe.
Az emberi brutalitás ismét megmutatkozott. A Wildlife SOS egy petíciót indított a gyümölcsökbe rejtett robbanószerek használata ellen. (Sajnos a gyilkolásnak ez a formája bevett módszer a világ számos területén.)

A petíciót itt tudod aláírni, ha számodra is fontos, hogy megállítsák az állatkínzókat! 
http://e-activist.com/page/61806/action/1


Kiemelt kép: Unsplash: Sam Balye

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló