Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Érdekes

Mit tesznek a pornósok korai magömlés ellen? Egyikük elárulta a titkot!

  • Szerző:nuus
  • 2022.06.18 | 07:18

Johnny Sins az egyik legfoglalkoztatottabb férfi pornós, rengeteg jelenetet csinál, amikben akár órákig is képes ellátni a feladatát. De saját bevallása szerint mikor tizenévesen ismerkedett a szexszel, ő is csak másodpercekig bírta.

A korai magömlés rengeteg férfi problémája az ágyban, de még ha nem is megy el valaki pár másodperc alatt, sokszor gondot okoz egy kapcsolatban, hogy a fiúk nem bírják olyan sokáig, amíg a lányoknál is eljön a beteljesülés. Johnny Sins tippjeire úgyhogy mindenkinek szüksége lehet, aki szeretné kicsit késleltetni az orgazmusát.

Krém, óvszer, pálinka – jó, jó, de azért annyira mégse…

A pornós szerint többfajta módja is van annak, hogy tovább bírja az ember férfiként az ágyban. Léteznek például olyan érzéstelenítő krémek, amik kicsit „elkábítják” a péniszt, így nem lesz annyira érzékeny, amitől az ejakuláció is később jön el. Ezekkel azonban vigyázni kell, érdemes kísérletezni a megfelelő mennyiséget, mivel ha túl sokat visz fel belőlük a férfi, lehet, hogy az erekciója is tovaszáll. Nem utolsó sorban pedig a krém a partnerre is hatással van, a nő is kevésbé fogja érezni a péniszt, így ez a megoldás csak olyan férfiaknak való, akik már felvállalták a problémát a partnerük előtt.

Megoldás lehet egy vastagabb óvszer használata is, bár a piac pont abba az irányba megy, hogy minél vékonyabbakat gyártsanak, hogy jobban lehessen érezni a partnert, akinek viszont gondja van a korai magömléssel, az inkább vastagabbat válasszon Johnny szerint, értékes perceket köszönhet ugyanis majd neki.

Sokan isznak szex előtt, méghozzá ipari mennyiségű röviditalt – ilyenkor aztán az érzékek jelentősen eltompulnak, és a pénisz csak kőkemény munka után lesz képes betölteni megszokott szex közbeni funkcióját. A módszer határozottan alkalmas az orgazmus késleltetésére, nagy hátránya azonban, hogy szélsőséges esetben erekció sincs, vagy ha mégis van, a nőnek megfájdul a keze,  a szája, és beáll a csípője és a lába, mire végre eljut a kéjérzés végső fokáig partnere.

Johnny trükkje: a pihenő, fájdalom és az önismeret, ami mindenben segít

Sinsnek a forgatások közben már megvan a jól bevált gyakorlata, ez pedig nem más, mint hogy megáll, és „pihen” 15-20 másodpercet. Ilyenkor nem veszi ki a hímtagját a vaginából, sőt, próbálja minél jobban bedugni azt, a mozgást viszont megállítja, közben pedig mondjuk simogat és csókokat oszt, így a partnernek szinte fel sem tűnik a szünet, ő viszont így kivárja, amíg az orgazmushullám kicsit visszavonul. Egy határozott fogás ilyenkor elkél viszont a női csípőre, ha ugyanis a csaj elkezd mozogni, megint csak gyorsan vége lesz a dolgoknak.

Ha a belső pihenő nem segít, akkor viszont muszáj lesz kint pihenni egy kicsit, de ilyenkor is fontos, hogy foglalkozzunk a partnerrel, ne tűnjön úgy, hogy megszakítottuk a szexet. Egy erős szorítás a pénisz tövénél szintén beválhat, neki legalábbis szokott. Sins szerint az is működhet, ha egy kis fájdalmat okoz magának a férfi, amivel el tudja terelni egy kicsit a figyelmét, de vigyázni kell, nehogy komoly sérülés legyen a vége.

A legfontosabb persze fejben ott lenni, megismerni a saját testünket, kitanulni a szexet a partnerrel, hogy mik azok a pózok, amiben könnyebben elmegy a férfi, és ezeket inkább a végére hagyni. Johnnynak az is beválik, hogy eltereli a gondolatait, például fejben oszt vagy szoroz egy kicsit. A matek azért is fontos eszköz számára, mert mondjuk kikötözős szexnél nem ő irányít, úgyhogy a fent felsorolt praktikák alapból kiesnek.

Persze elég kiábrándítóan hangzik, hogy nem a szexre gondol közben, de jobb 20 másodpercig bárányokat számolgatni néha, mint hogy maga az aktus tartson csak 20 másodperig…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló