Érdekes

Utaznál mozgó hotelben?

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.04 | 07:57

Kényelmes ágy, fürdőszoba és Wi-Fi is van ezekben a hálókabinos buszokban.

A hosszú autós vagy buszos utazások nagyon fárasztóak tudnak lenni. Elgörnyedt végtagok, fájó nyak, szűk tér, és az utastársak állandó nyüzsgése kíséri általában ezeket az utakat. Ilyenkor nyilván mindannyian gondoltunk már arra, hogy milyen jó lenne elnyújtózni egy ágyban, magunkra zárni az ajtót, nyugodtan olvasni, netezi majd átaludni az egész éjszakát az út alatt. Így nyilván könnyebb lenne a másnap is, mivel kipihenten érkeznénk úti célunk helyszínére. És nyilván tök jó lenne az is, ha a hosszú út során tusolni is tudnánk a buszon. Mindez mára a valóság, egy startup cég (a Cabin) ugyanis megvalósította az alvó buszokat. Sajnos egyelőre csak az USA-ban utazhatunk majd ilyen buszokkal.

A július 14-től induló járatok San Francisco és Los Angeles között szállítják majd az utasokat. A 24 ágyas, emeletes buszokon Wi-Fi, privát hálókabin, fürdőszoba és közös társalgási tér is lesz.

A kabinos busz alapítója, Tom Currier “mozgó szállodáknak” nevezi a buszokat, és elmondta:

A nagy méretű ágyak, kényelmes matracok, puha párnák, éjjeli lámpák, szép függönyök valóban szállodai élményt nyújtanak majd az alváshoz az utasok számára

Currier hangsúlyozta:

Ezek nem szardíniás dobozok, senkinek sem lesz bezártság érzése a kabinokban

A San Francisco és Los Angeles közötti 400 mérföldes utat 115 dollárért (kb. 30 ezer Ft) tehetünk majd meg. A buszok este 11-kor indulnak és reggel 7-kor érkeznek, de az utasok, ha úgy kívánják, akkor a megérkezés uán még két órát tölthetnek a buszon, így 9-ig aludhatnak majd.

Nagyon menőség, reméljük terjeszkedik majd a cég.

Fotók: ridecabin.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.