Érdekes

Ilyen ember vagy valójában – a kedvenc színed alapján!

  • Szerző:nuus
  • 2022.07.08 | 07:18

Életünk során többször is változhat az, hogy mi az aktuális kedvenc színünk, és ez nem véletlen – mi is formálódunk, változunk az évek alatt, és a számunkra legkedvesebb szín a személyiségünkről is árulkodik.

Piros

Nagyon szenvedélyes vagy, érzelmeidet gyakran végletesen éled meg. Sokszor inkább a szíveddel döntesz, mint az eszeddel. Ha valakit szeretsz, azt minden nap érezteted vele, és a tűzbe tennéd érte a kezedet.

 

Lila

Művészlelked van, tele vagy kreativitással és a spiritualitás sem áll távol tőled. Kisugárzásod melegséget áraszt, ezért mások szeretnek a társaságodban lenni.

kép: unsplash

Sárga

A sárga bármely árnyalata is legyen a kedvenc színed, jellemző rád, hogy általában jókedvű vagy, és ezt könnyen átragasztod másokra is. Kifinomult a humorérzéked, és nagyon nehéz veled összeveszni. Emellett szeretsz adni, és a segítőkészséged is hatalmas.

Rózsaszín

Kifinomult és gyengéd vagy, bárkit meg tudsz nyugtatni már a puszta közelségeddel is. Gyakran anyáskodsz is mások felett, hiszen akik közel állnak hozzád, azokat próbálod óvni és védelmezni. Erotikus kisugárzásoddal könnyen el tudod csavarni a férfiak fejét.

Kék

Ha a kék a kedvenc színed, minden bizonnyal híres vagy a kiegyensúlyozottságodról. Életed minden területén tudatosságra törekszel, és másokat is próbálsz erre ösztönözni. Ugyanakkor nehezen hagyod el a komfortzónádat.

kép: unsplash

Zöld

Harmóniában vagy önmagaddal, nyugalmat árasztasz minden helyzetben. Különös a kapcsolatod a természettel, a szabadban pillanatok alatt feltöltődsz, míg a bezártságot nehezen viseled. Nagyon ragaszkodó típus vagy.

Barna

Fontos számodra a biztonság, és jellemző rád, hogy két lábbal állsz a földön. Minden helyzetben lehet számítani rád, ugyanakkor a spontaneitás nem az erősséged. Önzetlenséged példaértékű.

Fekete

Ez a semleges szín zárkózottságra utal, általában introvertált személyiséget takar. Nem beszélsz könnyen az érzéseidről, nehezen nyílsz meg másoknak. Szeretsz csendben vizsgálódni, jó emberismerő vagy.

Fehér

A fehér szín visszafogottságra, rendszeretetre utal. Könnyen barátkozol, nem árulsz zsákbamacskát magaddal kapcsolatban. Szereted a megszokott dolgokat, ugyanakkor kíváncsi természeted miatt az újdonságra is nyitott vagy.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.