Érdekes

Macskával a fején adott komoly interjút ez a lengyel tudós

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.09 | 09:57

Jerzy Targalski akadémikus cicája egy holland hírműsorban ment nagyot, és máris mémesedik!

A holland Nieuwsuur című hírműsorban tett egy nem mindennapi nyilatkozatot egy lengyel tudós. Jerzy Targalski akadémikus egy véresen komoly témáról beszélt (miszerint hazájában a Legfelsőbb Bíróság környékén akadnak gondok), de nem lehetett sokáig mosolygás nélkül megállni a tévéfelvételen látottakat. Ugyanis Lisio nevű cicája fogta magát, és vitte a show-t.

A macskaőrült tudós karján egy pillanat alatt felkúszott kedvence, majd a vállára pozícionálta magát, hogy a gazdi füléhez törleszkedjen. Farkincáját a 65 éves lódzi férfi szeme elé kunkorította, akit egy másodpercre sem tántorított el az állat viselkedése attól, hogy a mondandójára koncentráljon. A történész a vörös pamacsot többször arrébb húzva, szemrebbenés nélkül folytatta témáját.

A Mashable megemlíti, hogy nem ez az első alkalom, amikor Targalski egyik házi kedvence bekúszott a képbe: egy nyugodtabb természetű, fekete macska is parádézott már a kamerák előtt. Nemrég a helyi Telewizja Republika is  forgatott a tudósnál, és akkor Lisio is visszafogottabbnak mutatkozott. Viszont máris jó esély van arra, hogy mémesedjen a macskás szereplés:

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Mashable
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló