Érdekes

Ez a klinikai szakpszichológus földönkívüliek áldozatainak segít

  • Szerző:nuus
  • 2019.07.27 | 12:18

Laurie McDonald szakterülete a földönkívüliek által elrabolt, megvizsgált és nem ritkán megerőszakolt áldozatok rehabilitációja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szakember relaxált állapotba hozza pácienseit, hogy együtt, biztonságos, ellenőrzött körülmények között éljék át újra a traumát, amit aztán közösen igyekszenek feldolgozni. Épp úgy, ahogyan egy hagyományos, földi keretek között történő abúzus esetén.

“Ami a helyzetet itt tovább komplikálja az, hogy ezeknek az áldozatoknak még kevésbé hisznek, még több kétkedéssel találkoznak, még nehezebb túljutni azon, hogy mindez megtörtént velük” –

fogalmaz McDonald.

Mivel szakterülete igazi kuriózum, a világ minden területéről érkeznek hozzá páciensek, akik leírása szerint teljesen hétköznapi emberek: akár a nagynénéd vagy az unokaöcséd is bármikor köztük lehet.

McDonald nem csak kezelésben, de magában a “földönkívüli fajok” ismeretében is élen jár: pontosan tudja, melyik idegen fajt milyen magatartás jellemzi, mi érdekli őket, így az elrabolt áldozatok sokszor csak a szakemberrel együtt találják meg a válaszokat kimondatlan kérdéseikre…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló