Érdekes

Whiskyvel segítette a hathónapos gyerek fogzását az anyós, az apa teljesen kiakadt: de kinek van igaza?

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.30 | 08:18

A gyerek anyja az internetezők segítségét kérte, mert nem tudja eldönteni, kinek adjon igazat a whisky-ügyben.

Fotó: Pixabay

A hathónapos gyerek anyja a Reddit Am I the Asshole? azaz Én vagyok a seggfej? fórumán kérte ki az internetezők véleményét a családi balhéval kapcsolatban.

A gyerek nagyon megszenvedi a fogzást, ezért amikor a nő elvitte az anyjához, az egy jól bevált, ám vitatott régi praktikát vetett be és whisky-vel dörzsölte be az ínyét. A nő azt tapasztalta, a baba kicsit talán megnyugodott, ám amikor otthon elmesélte a férjének a sztorit, az egyáltalán nem volt elragadtatva. Sőt, állította, hogy az anyósa ártott a babának és megkérte a feleségét, hogy ne vigye át többet hozzá.

A nő teljesen elbizonytalanodott, ezért kérte a Reddit felhasználókat, hogy alkossanak véleményt az ügyben. Sokan felhívták a nő figyelmét arra, hogy a régi hiedelmekkel ellentétben a whisky károsítja az ínyt és biztosan nem segít a babán. Mások viszont úgy vélik, egy ilyen apróság miatt teljesen feleslegesen akadt ki a férj és az egyetlen probléma az ő viselkedésével volt.

Te mit gondolsz?

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

  • obsitos szerint:

    Milyen színűek a jó szülők, meg a remek anyós??????? 🙂
    De viccen kívül, az 50-es, 60-as, még a 70-es években is Diana sósborszesszel dörgölték az ínyeket, mindannyian felnőttünk , ill. felnőttek a gyerekeink is !
    Hogy az unokáknak bedörzsölték-e bármivel a fogínyét, már nem érdekelt, mert nem nekünk ordítottak ! :-)))

Cikkajánló