Érdekes

Olvadozunk, ilyen egy cica-divatbemutató New Yorkban!

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.06 | 13:18

"Kicsi a Világ" volt a jótékony célú est idei témája.

A macskabarát Algonquin Hotel ad helyet az évente megrendezésre kerülő cica divatshownak, ahol a vendégek zöme is valamilyen macskás cuccban feszít. A beszélgetések témája is a doromboló kisállatok körül forog, míg megkezdődik a jótékony célú est fő műsorszáma: a divatbemutató.

A főpolgármester védnöksége alá tartozó állatvédő szervezetet illeti az esemény bevétele, immár 11 esztendeje. A helyszín választás sem a véletlen műve: a ’30-as évek óta van a szállodának saját macskája. Ha fiú tölti be ezt a pozíciót, akkor a Hamlet nevet kapja, ha lány, akkor pedig ő lesz a ház Matildája.

Jelenleg VIII.Hamlet viseli a tisztséget, aki a bejárati pulton foglalt helyett a nagy jövés-menés idején. A csokornyakendős házi kedvencnek saját reiki gyógyítója is van. Carole Wilbourn elmondta, hogy a jószágnak sok kezelésre volt mostanában szüksége, mert hivatása szerint mindig szem előtt kellett lennie, ám – ezzel párhuzamosan – fél a magánytól is.

A fellépő cicák holmijait Ada Nieves álmodta meg. A hölgy hivatásos kisállat-divat dizájner, és az utóbbi hat évben ő talált témát is az estek számára.

 

View this post on Instagram

 

It’s almost showtime! 😻😼😽 #catsofinstagram #cats #catfashion #catfashionshow #catsofnewyork

A post shared by Laura Lopez (@doublel107) on

Idén New York sokszínűségét ünnepeljük. Kicsi a Világ címmel állítottam össze a kollekciót: különböző nemzeteket jelenítenek meg a cicák.

foglalja össze a koncepciót Nieves.

Amerikain kívül ír, kínai, francia, spanyol, indiai, brit, német és még egyiptomi maskarás macsek is feltűnt. A bemutatót operaénekesek vezették fel, akik a Duetto buffo di due gatti című, nyávogást megörökítő műre zendítettek rá.

Az arisztokratikus cicák maguk véletlenül sem „vonultak” – kényelmes párnákon heverésztek, miközben karban körbehordozták őket. Napóleon-kosztümöt kapott a Joe DiMeowgio nevű cukiság, akit újszülött Szimbaként emelt a gazdája a magasba. A villanó vakuk közepette az állat inkább képzelhette már magát Elba szigetére, véli a thecut.com.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.